Osmaniyespor deplasmanına çıkan Batman Petrolspor, rakibini Aykut Çift’in golüyle 1-0 devirdi. Kırmızı-Beyazlılar aldığı 3. Deplasman galibiyetiyle dikkat çekerken, puanını 14’e çıkararak ligde 2. Sırada yer aldı

ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET
3.Lig 1. Grup’ta 6. Hafta müsabakasında deplasmanda Osmaniyespor’a konuk olan Batman Petolspor, rakibini golcüsü Aykut’un golüyle devirdi. Karşılaşma boyunca iyi mücadele eden Petrol, 66. Dakika korner atışından Aykut’un kafa golüyle skoru buldu. Maçın son bölümünde de rakibin ataklarına fırsat vermeyen Kırmızı-beyazlılar, skoru korumasını bildi ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Petrolspor, ligde üst üste 3. galibiyetini alırken, üç deplasman maçını da galibiyetle kapatarak başarılı bir istatistiğe imza attı. Ligde 14 puanla 2.sırada yer alan Petrol, Çarşamba günü sahasında Karamanspor’u konuk edecek.

GALİBİYET POZU
Karşılaşma sonrası Batman Petrolsporlu futbolcular soyunma odasında galibiyeti kutladı. Sosyal medyada galibiyet pozunu paylaşan futbolcuların paylaşımlarını taraftarlar da hesaplarında paylaştı. Öte yandan Batman Petrolspor, Osmaniye’yi devirerek rakibine ilk kez mağlubiyeti de tattıran takım oldu. Kırmızı-Beyazlılar, aldığı galibiyetle zirveye ortak olurken, lider Arnavutköy de deplasmanda Başkent ekibini devirerek puanını 16’ya çıkardı. Ligde sadece Petrolspor ve Arnavutköy namağlup olarak mücadelesine devam ediyor.

TARAFTARLARDAN ÇAĞRI
Çarşamba günü oynanacak Batman Petrol-Karaman Belediye maçı öncesi ise Yarasalar taraftar grubu çağrıda bulundu. Taraftarları çağrısı şöyle; “Bu hafta karşılaşmamız hafta içi oynanacak. 6 Maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmeyen takımımız için şehrin kenetlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu sebeple bütün okul, dershane, kolej, siyasi partiler, taraftar grupları ve esnafları maça davet ediyoruz. Yıllar sonra bu heyecanı tekrar yüreğimizde hissetmişken parti teşkilatlarını, kurum müdürlerimiz, işyeri sahipleri ve taraftar gruplarımızın izlere omuz vermesini, şehrin kenetlenmesinde öncü rol oynamasını bekliyoruz Haydi Batman, kenetlen.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim