Batman Petrolspor’un da yer aldığı 3. Lig’de perde Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. Ligin ilk maçına 3 puanla başlamak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “İlk maçlarda her türlü sonuç çıkabilir, ekibimize güveniyoruz” dedi.

LİG START ALIYOR
3. Lig 3. Grup temsilcisi Batman Petrolspor A.Ş. ligin ilk maçında Tokat ekibi Erbaaspor deplasmanına çıkıyor. Sezona yeni teknik heyet ve yeni oluşturulan takımla hazırlanan Kırmızı-beyazlılar, ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Takımın Cuma sabahı karayolu ile Tokat’a gittiğini belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “Sezona geç hazırlanmamıza rağmen kulüpte ekip ruhu oluştu. Teknik Direktörümüzle birlikte iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Ligin ilk maçları takımın performansı açısından ölçüt olmasa da sahadan her türlü sonuçla ayrılabilir. Biz de lige galibiyetle başlamak isteyen ekip olmak istiyoruz” dedi.

KONYA BÖLGESİ HAKEMİ YÖNETECEK
Erbaa-Batman Petrolspor maçının hakem triosu da açıklandı. Karşılaşmayı Konya bölgesinden orta hakem Ramazan Doğanay yönetecek. Doğanay’ın yardımcılıklarını ise Abdulhamit Söyler ve Kurtuluş Aslan yapacak. Öte yandan Misli.com 3. Lig 3. Grupta Petrolspor’un karşılaşacağı takımlar da şöyle: “Altındağspor, Arhavispor, Cizrespor, Çarşambaspor, Çatalcaspor, Elazığ Karakoçan, Erbaaspor, Esenler Erokspor, Gölcükspor, Isparta 32spor, İçel İdmanyurdu, Karşıyaka, Osmaniyespor, Somaspor, Şile Yıldızspor ve Yalovaspor.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim