Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, düzenlediği basın toplantısıyla ligin ilk devresini değerlendirdi. Batman’a 2. Lig’i yeniden tattırmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Akbaş; “3. Ligin en iyi kadrosuna sahibiz. 4 Futbolcuyla yollarımızı ayırdık, 4 veya 5 transfer yapmayı planlıyoruz. Yönetim kurulunun kararının üzerinde kimsenin hakkı yok haddi de olamaz. İlk yarıda 22 futbolcumuz oyuna katkı sunmuş. Genel yapımızı bozmadan transferler yapacağız” dedi.

“3. LİGİN ÜZERİNDE BİR KADROMUZ VAR”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, 2. Başkan Yalçın Güneştekin ve Basın Sözcüsü Orhan Güzel ile birlikte kulüp binasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ligin ilkyarısını değerlendiren Akbaş; “Şehrin tüm dinamikleriyle, taraftarımızla, basınımızla, il yöneticilerimizle, STK temsilcilerimizle birlikte başarıya ulaşacağız” dedi. Vali Hulusi Şahin’in büyük destekleriyle bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurduklarına dikkat çeken Başkan Akbaş, şöyle devam etti; “Valimizin topladığı bağışlar ve destekleriyle takımımız bu sezon şampiyonluk için mücadele ediyor. Tabi sadece bizim çabalarımızla değil şehrimizin tüm dinamiklerinin destekleriyle bu noktaya geldik. 3. Ligin üzerinde bir kadro kurduk ve ilk devreyi liderlikle bitirmeyi başardık.”

“2.LİG’İ ŞEHRE TATTIRACAĞIZ”
Başkan Akbaş, şöyle devam etti: “Bu şehrin uzun yıllardır hasretini yaşadığı 2. Lig özlemine son vermek istiyoruz. 2. Lig’i Batman’a tattırıp, kupayı da bize büyük destekler veren Valimize armağan edeceğiz. İkinci yarı maçları daha çetin geçecek. Taraftarımızdan isteğimiz TFF’nin uyguladığı kararlara riayet etmeleri. İstanbul’da büyük sıkıntılar yaşamamıza rağmen Milletvekilimizle birlikte konuk ekibin yöneticilerine ricamıza rağmen taraftarımız stada alınmadı. Biz de çok üzüldük. Yine iç saha maçlarında 12 yaş sınırına dikkat edilmesini istiyoruz. Şimdiye dek 22 Bin TL ceza ödedik, canları sağ olsun ama kurallara uyulmaması halinde stadımız kapanabilir. Bu tür cezaları almak istemiyoruz.”

“ABARTLI TRANSFERLER YAPILMAYACAK”
Devre arası planlamasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıklarını belirten Akbaş; “4 Futbolcu ile yolları ayırma kararı aldık. Doğukan, Yağızcan, Erdinç ve Talha’ya katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. 4-5 Futbolcu ise kadromuza katmayı planlıyoruz. İki futbolcuyla prensipte anlaştık. Takımın iskeletini bozmadan yeni gelecek futbolcularla daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Kendi imkanlarımıza ve kulübün maddi olanaklarına göre transferler gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulunun kararının üzerinde kimsenin hakkı yok haddi de olamaz. İlk yarıda 22 futbolcumuz oyuna katkı sunmuş. Genel yapımızı bozmadan transferler yapacağız” dedi.

ANTALYA KAMPI 27 ARALIK’TA
Antalya kampının 27 Aralık’ta başlayacağını da kaydeden Kulüp Başkanı Akbaş, şöyle devam etti: “Takımımız ligin ikinci yarı hazırlıklarına 27 Aralık’ta Antalya’da başlayacak. 13 Ocak’ta ise ikinci yarının ilk maçı için Bursa’ya hareket edecek. Kamp süresince de iki veya üç hazırlık maçı planlanıyor. Batmanlı hemşerilerimizden isteğimiz sezon başından beri olduğu gibi takıma sahip çıkmaları. İnşallah birlik ve beraberlikle özlenen şampiyonluğu bu şehir yaşayacaktır.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim