*Batman’ın eski lokantacılarından Mahmut Altun, 2. ligde mücadele eden Batman Petrolspor’un oynadığı 6 maçın 6’sında da maç öncesindeki tahminleri tuttu.

MAÇ ÖNCESİ TAHMİNLERİ TUTUYOR

Batman’ın Turgut Özal Bulvarı Dörtyol kavşağında Diyar Et Lokantası işletmecisi Mahmut Altun, 2. ligde mücadele eden Batman Petrolspor’un, evinde ve deplasmanlarda oynadığı karşılaşmalar öncesinde çevresindeki esnaflarla paylaştığı ‘müsabaka’ tahminlerinin tutması, kentteki bazı futbolseverler arasında günün konusu oldu.

“SONUÇLAR İÇİME DOĞUYOR”

Tutkunu olduğu Kırmızı-Beyazlı ekibin bu yıl mücadele ettiği 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 6 maçın 4’ünü galibiyet, 2’sinde de yenilgi alacağını müsabakalar öncesinde çevresindeki futbolseverle paylaşan Altun, “Batman Petrolspor’un oynayacağı maçlar öncesinde kazanacağımız ya da kaybedeceğimiz sonuçlar içime doğuyor. Bursa ve Çorum deplasmanlarında üzülerek de olsa takımımızın yenilgi alacağın söylemiştim, kazandığımız dört maçta da tahminlerim tuttu. Neredeyse maç skorları bile söyledim rakamlara yakın çıkıyor” dedi.

“AMED-BATMAN MAÇINDA DOSTLUK KAZANSIN”

Sporsever lokanta işletmecisi Mahmut Altun, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çarşamba günü Diyarbakır’da Amed-Batman petrolspor maçı seyircisiz oynanacak. Komşu iki İl’in iki temsilcisinin arasındaki mücadelede dostluk kazansın istiyorum. Bu müsabakada tahmin yürütmek benim için biraz zor olacak. Diğer maçlar için hemen skor söylüyordum ama bu maç için tahmin yapamıyorum ama yine içimde sanki takımlar puanları paylaşacak gibi bir his var. Petrolspor, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Amed Spor’da saha avantajını iyi kullanan bir ekip. Komşu iki takımın arasındaki müsabakanın centilmence geçmesini istiyorum. İki takıma da başarılar diliyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim