Tarihinin en kötü futbol sezonu geçiren temsilcimiz Batman Petrolspor, hafta sonu ligde bir tek galibiyeti olmayan İstanbul ekibi Madofen’e mağlup olarak büyük bir yara aldı.

Batmanlı sporseverlerin kötü gidişata rağmen deplasmanda destek verdiği ekibimiz, aldığı bu mağlubiyet ile küme düşme potasına yerleşti.

Sezon başından beri kulüpte hissedarlar arasında yaşanan anlaşmazlığa mali ve idari sorunlar da eklenince kaos büyüdü. Kulüpte yaşanan bu krize kayıtsız kalmayan Valimiz Hulusi Şahin, bir süredir düzenlediği toplantılarla krizi çözmeye çalışıyor. Valimizin bu girişimi takdirle karşılandı.

Ama yaz-boz tahtasına dönen takım; istifa ettiğini basına ve kamuoyuna deklare eden eski başkan Ekrem Konaç ile Yurttaşlar arasında bir gidip bir geliyor. Bir hafta bakıyorsunuz kulüp BATSO’da, bir hafta sonra ise başka isimlerin oluyor. Şu ana kadar takımın sahibinin kim olduğunu ben bile çözemedim.

Son olarak Vali başkanlığında yapılan toplantıda takım Yurttaşlar kardeşlere devredilme kararı alındı. Valimizin huzurunda hisselerini bağışlama kararı alan hissedarların bunu resmiyete döküp dökmediğini hep birlikte göreceğiz.

Vali Şahin’in iyi niyetinden şüphemiz yok, lakin az çok ilimizde iş adamlarını tanıyorsam menfaatleri dışında kimsenin spora yatırım yapmasını düşünmüyorum. Her gün gazete ve sosyal medyada boy gösteren sözüm ona iş adamları topluluğu, il dışında metropollerde bir lokma ekmeğe muhtaç 100 TL’lik eğitim bursu için günlerce sıraya girecek hangi öğrencimize çıkıp bir eğitim  bursu verdiler. Nasıroğlu ve Şimşek’ler ailesi dışında il dışında kim eğitim yuvası açtı? Öğrencilere destek sundu.

Büyük kaosun yaşandığı takımda teknik heyet haftalardır yok,

Sporcuların 4 veya 5 gruba bölündüğü görülüyor,

Takım yürüyerek tesisten antrenmana gidip geliyor,

Öğle ve akşam yemeği güçlükle yeniyor,

Deplasmanlardan dönüşte 15 saat boyunca 1 öğün yeniyor,

Tesiste bırakın yemeği, içecek su yok,

Sporcuların ve çalışanların alacaklarını saymıyorum bile,

Bu kadar sorun varken, birilerinin takımı bırakmama ve hala kulübün sahibiymiş gibi hareket etmeleri sanki her şey günlük gülistanlıkmış gibi çalışmaları çok ilginç.

Yazık günah…

Takım yarın düşerse 25 Milyona TL’ye bile bir daha 3. Lige zor çıkar. 

Herkesin bir an önce fedakarlık yaparak bu kulübü düzlüğe çıkarması gerekiyor.

Hisse savaşlarının sona erip, takıma can suyu verme zamanıdır.

Bizden söylemesi…

Editör: TE Bilişim