Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Doğu ve Güneydoğu 18 yaşı altı Tenis takım şampiyonası Batman’da yapılacak.TPAO Tenis kortlarında 11-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak olan bölge takım şampiyonasına yaklaşık 160 sporcu, antrenör ve idareci katılım sağlayacak.

160 SPORCU TER DÖKECEK
Tenis branşına her geçen gün ilginin arttığını ve bölgede tenisin merkezi olmaya başladıklarını belirten İl Temsilcisi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Mehmet Özer, turnuva için gerekli alt yapı çalışmalarını bitirdiklerini söyledi. Özer; “18 Yaş Altı Türkiye takım şampiyonası bölge birinciliklerine 11-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağız. 18 ilden 36 takım katılım sağlıyor. Bizlerde Batman olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Turnuvayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri dışında, Batman Belediyesi, TPAO ve Tenis Federasyonumuzla işbirliği içinde yapıyoruz. Bütün takımlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz” diye konuştu.

MÜSABAKALAR TPAO KAMPÜSÜNDE
Tenis branşının Batman’da hızla yayıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise 18 ili en iyi bir şekilde ağırlayacaklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “İlimizin yanı sıra 11-16 Ağustos tarihlerinde Hakkâri, Ağrı, Adıyaman, Ardahan, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Malatya, Siirt, Şırnak, Şanlıurfa, Van, Tunceli ve Bingöl’den 18 erkek ve 18 kız takımımızı misafir edeceğiz. TPAO Tenis kortlarımızda gerekli alt yapı çalışmalarımızı bitirdik. 1 hafta boyunca hem turnuva yapılacak, hemde ilimizin güzellikleri ile sporcularımız tanışmış olacak. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Şampiyonada ilk ikiye giren kız ve erkek takımları illerini Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazanacaklar” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim