** Batman Petrolspor ertelenen maçta Bergama’yı 1-0’lık skorla geçmesi, ligdeki konumunu rahatlattı. Küme düşme hattının iyice kızıştığı ligde son 8 hafta, kritik maçlara sahne olacak. Üç hafta sonra 3 puanla buluşan Petrol, Cumartesi günü Niğde deplasmanına çıkacak.

AYAKTA DURAMADILAR
Sağanak yağış altında oynan Batman Petrol-Bergama Belediye maçında futbolcular ıslak zeminde ayakta duramadı. Top kontrolünün yanı sıra ayakta bile duramayan her iki ekibin futbolcuları zor anlar yaşadı. Uzun bir aradan ilk kez bir müsabakada sarı kartın çıkmadığı Petrol-Bergama maçında zemine rağmen iyi mücadele etti. Maçta isabetsiz paslar da dikkat çekti.


DEĞİŞİKLİKLERİ TARTIŞILIYOR
Devre arasında Petrolspor’un başına geçen Teknik Direktör Cengiz Seçsev’in ideal 11’i tartışılıyor. Son haftalarda defansın omurgasını oluşturan Ramazan Erarslan, Onur Şirin ve Taner Arı üçlüsünde sık sık değişikliğe giden Seçsev, Gölcük ve Bergama maçlarında ise Mehmet Eksik’i tercih etti. Defans hattında sık sık değişikliğe giden Teknik Patron Seçsev’in tutumu futbolseverler arasında da tartışılıyor.



UMUTLARI TÜKENDİ
Petrolspor deplasmanına umutla çıkan Bergama Belediye’nin play-off umutları yıkıldı. Konuk ekip Bergama maç boyunca Petrol kalesinde tehlike oluşturmazken, Kırmızı-beyazlılar ise gol kaçırma yarışına girdi. Petrol’ün 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın bitiminde Bergama kalecisinin üzüntüsü objektife böyle yansıdı.



PETROL, NİĞDE YOLCUSU
Petrolspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı lig üçüncüsü Niğde Belediye maçına ara vermeden start verdi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Nigde karşısında puan arayacaklarını belirten Sportif Direktör Metin Şimşek: “Bergama galibiyetiyle moral bulduk. Kritik bir galibiyet elde ettik. Ligin bitimine 8 hafta kaldı. Her deplasmanın ayrı bir zorlu var. Cumartesi günü de Niğde deplasmanına çıkacağız. Her maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim