3 BRANŞTA DOLU DİZGİN

 

**Batman Belediyesi bünyesinde kuruluna 1955 Batman Belediyespor kulübü, hafta sonu yapılan futbol, basketbol ve masa tenisi müsabakalarında aldığı sonuçlarla kulübün başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

 

BELEDİYESPOR TUTULMUYOR

Batman Belediyesi kadın ve erkek sporcuları, hafta sonu yapılan farklı müsabakalarda aldıkları başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor. 14-15 Kasım tarihleri arasında Kastamonu’da yapılan masa tenisi Türkiye en iyi 12’ler müsabakalarında Belediyespor masa tenisi takımı oyuncularından Dilan Gündüz 2. Hacer Kaplan ise 3’cülük madalyasının sahibi oldu. Yerel lig Genç Kızlar Basketbol takımı isi karşılaştığı Eğitim Spor takımını 64-41 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı. Yine hafta sonu yapılan erkek ve futbol takımları müsabakalarında da Belediyespor takımları başarı serisini sürdürmeye devam etti. Aydınkonak Spor ile 19 Mayıs semt sahasında karşılaşan 1955 Batman Belediyespor, maçın 75. dakikasında Ahmet’in attığı gol ile maçı 1-0 kazanarak yenilmezlik ünvanını korudu.

 

KADIN TAKIMI GALİP

Hafta sonu deplasmanda Elazığ Bordo Atletik Spor ile karşılaşan Belediye kadın futbol takımı ise sahaya önceki hafta Anadolu Harput Spor karşısında aldığı 15-1’lik galibiyetin verdiği moralle çıktı. Elazığ’da oynanan maçta 1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımı Elazığ Bordo Atletik Spor kadın futbol takımını Sevgi (2), Songül ve Damla’nın attığı gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Maçın başından itibaren rakibine üstünlük kuran Belediye kadın futbol takımı, yakaladığı çok sayıda gol fırsatını da değerlendiremedi.

Editör: TE Bilişim