**Yeni sezon öncesinde Batman Petrolspor’a 250 Bin liralık maddi destekte bulunan Batmanlı işadamı Metin Güneş, her zaman memleketinin sorunlarının çözümünde üzerine düşeni yaptığını söyledi ve ekledi: “Petrolspor hepimizin takımı. Yeter ki bu sezon şampiyon olsun. Yıl sonuna kadar 750 Bin TL desteğim olacak” dedi.

250 BİN TL’LİK ÇEKİ VERDİ
Bir süre önce Trabzon’a verdiği destekle spor kamuoyunun takdir ettiği Batmanlı sporsever işadamı Metin Güneş, bu kez memleketi Batman’ın 3. Lig temsilcisi Petrolspor’un da can simidi oldu. Yıllardır İstanbul’da yaşadığı halde memleketi Batman’dan kopmayan İkiztepe (Gılbereşk) köyünden Metin Güneş, geçen hafta 250 Bin TL’lik destek çekini Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’a teslim etti. Yeni sezon öncesi verdiği sözü yerine getiren Güneş, Batman Çağdaş’a da açıklamalarda bulundu. Batman’ın tek profesyonel ekibinin yıllardır 3. Lig’e demir atmasından üzüntü duyduğunu ifade eden Güneş: “Petrolspor’un gerçek yerinin PTT 1. Lig olduğunu söylüyorum ama şehrimizin futbolda markası olan ekibin 3. Lig’de olması bizleri üzüyor. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurulması için de yönetimin önemli adımlar atmasını bekliyoruz” dedi.

“DESTEĞİM SÜRECEK”
İşadamı Güneş, yıl içinde de maddi-manevi desteğinin Kırmızı-Beyazlı ekibe süreceğini ifade etti. Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk etapta çok sevdiğim memleketimin kulübüne 250 Bin TL bağışta bulundum. Devre arasında yapılacak transferler ile sezon sonunda şampiyon olacak ekibe toplam 750 Bin lira desteğimin olacağını açıkladım. Yeter ki Petrolspor bu sezon şampiyon olsun, üzerime düşeni yapacağımdan kimsenin endişesi olmasın. Geçen yıl da şampiyonluk gelseydi, Petrolspor’a sürpriz prim verecektim. Artık yeni sezona bakıyoruz. Batman’ı hiçbir yere değişmem. Şehirdeki tüm aktivitelerde varım. Özellikle Petrolspor’un bu sezon üst lige çıkmasını canı gönülden istiyorum. Yeni sezonda Batman Petrolspor’a başarılar diliyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim