Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının devam ettiği Petrolspor’da kamp süreci başlıyor. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Teknik heyet ve futbolcularımız 22 Temmuz’da Batman’da toplanacak. Ağustos’un ilk haftasında ise takımımız Bolu’da kampa girecek” dedi.

Vali Hulusi Şahin’in isteği doğrultusunda ‘şampiyonluk takımı’ kurduklarını da kaydeden Akbaş, şöyle devam etti; “Transferde hangi futbolcu nereli diye bakmıyoruz. Bazı çevreler algı oluşturmaya çalışsa da biz takımı başarıya götürecek isimlerle yola çıkacağız. Petrolspor forması giyen her futbolcu Batmanlıdır.”

BATMAN KAMPI 22 TEMMUZ’DA
İç ve dış transferde 20 futbolcuyu renklerine bağlayan Batman Petrolspor’da kamp süreci de planlandı. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, 22 Temmuz’da teknik heyet ve futbolcuların Batman’da toplanacağını söyledi. Kamp süreciyle ilgili de açıklamada bulunan Başkan Akbaş; “Valimiz sayın Hulusi Şahin’in istediği doğrultusunda şampiyonluk takımı kurduk. Sağladığı desteklerle iyi bir ekip kurduk. Takımın çekirdeğini oluşturduk. Belki de Petrolspor tarihinde ilk kez takımın çekirdeği oluşturulup öyle kamp süreci başlayacak. Önceki yıllarda kamptayken transfer görüşmeleri yapılıyordu. Bu yıl Valimizin büyük desteğiyle takımın yüzde 99’unu kurduk. Birkaç alternatif transferle süreci kapatacağız. Batman kampının ardından Ağustos’un başında Bolu’da ekibimiz kampa girecek” dedi.

“PETROLSPOR FORMASINI GİYEN
HER FUTBOLCU BATMANLIDIR”

Kamuoyunda Karadeniz bölgesi ağırlıklı transferlerle ilgili eleştirilere de değinen Başkan Akbaş, şöyle konuştu; “Futbolda hangi futbolcunun nereli olduğuna bakma gibi bir şansınız yok. Önemli olan futbolcuların performanslarıdır. Bazı çevrelerin bunu kasıtlı manipüle ettikleri ortada. Ayrıca Batman Petrolspor forması giyen her futbolcu aynı zamanda Batmanlıdır da. Önemli olan Petrolspor’un başarısıdır. Kaliteli isimler transfer ettik. Geçen yıl takımımızın attığı gol sayısı 23. Bu yıl transfer ettiğimiz sadece 4 futbolcumuzun attığı gol toplamı 51. Transferde ince eleyip sık dokuduk. Futbolseverlerimizin ve Batman kamuoyunun desteğiyle başarıya odaklandık. Batman’ın 2. Lig özlemine son vereceğimize inanıyorum. Bir kez daha Valimizin desteklerine de teşekkür ediyorum.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim