**Batman Petrolspor’da ilk kamp, bayram sonrası Batman’da start alacak. Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Kulüp Asbaşkanı Bayram Demirhan; “Bir üst lige çıkacak kadro kurduk ve Batman halkına söz verdik. Petrolspor camiası olarak hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

“20 OYUNCU İLE ANLAŞTIK”
Batman Petrolspor Asbaşkanı Bayram Demirhan, yeni sezon öncesi çalışmaları değerlendirdi. Camia olarak şampiyonluğa inandıklarını belirten Demirhan; “İç transferde anlaşma sağladığımız oyuncular kaleci Cihan Şentürk, Erdi Bakırcı, A. Samet Kırım, Berkant Şahin Kök, Okan Toprak, Umut Çakar ve Hüseyin Elma ile devam kararı aldık. Dış transferde kadroya katılan oyunculardan Akın Akman, Ahmet Teker, Aykut Çift, Yağızcan Erdem, Hasan Çavdar, Doğukan Bulut, Onur Küçük, Ali Kemal Başaran, Orhan Nahırcı, Samet Aydın, Savaş Çakır, Ömercan Öndaş ve İlyas Ural ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır” dedi.

KAMP BURDUR’DA
‘Petrolspor olarak hedefi daima yükseklerde olan, geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukları bir daha yaşamamak üzere kurulan bu takım kadrosunun, taraftarlarımızla ve şehrimizle beraber bir üst lige çıkacağına inancımız tamdır' diyen Asbaşkan Demirhan, sözlerine şöyle devam etti; “Birinci kamp dönemini 22 Temmuz tarihlerinde kendi tesislerimizde yaparak, ikinci kamp dönemini hazırlık maçları yapmak üzere 2 Ağustos 2021 tarihlerinde Burdur’da yapmayı planladık. Camia olarak her bir arkadaşımız üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Transfer komitemiz transferde ince eleyip, sık dokuyor. Kulübümüze ve şehrimize katkı sunacak oyuncuları renklerimize bağladık. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Batmanspor kamuoyu da bizlere güvensinler. Şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim