** 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Batman Petrolspor, ligi 12. sırada 44 puanla tamamladı. Grupta Tuzlaspor şampiyon olurken, Darıca, Zonguldak, İstanbul ve Çorumspor play-off biletini alan takımlar oldu.

 

PETROL’ÜN KARNESİ

Batman Petrolspor, grupta 2 teknik adam değişikliği ve 10 ara transfere rağmen ligini 12. sırada 44 puanla tamamladı. Son yılların en kötü grafiğini çizen Kırmızı-beyazlılar, 34 maçta sadece 12 galibiyet aldı. 2 Takımın ligden çekilmesiyle ‘bay’ haftalar da hesaplanmadığında Kırmızı-beyazlılar 10 galibiyetle ligi tamamladı. Ligin son haftasında da ‘bay’ sayılan Petrolspor’un gelecek sezon planlamasıyla ilgili henüz yönetimden bir açıklama yapılmadı.

 

ŞAMPİYON TUZLA

Grupta Tuzlaspor 74 puanla şampiyon olurken, son haftaya kadar play-off heyecanı yaşandı. Bursa Nilüfer deplasmanına çıkan Çorum Belediye rakibiyle berabere kalarak play-off biletini alan son takım oldu. Grupta Darıca, Zonguldak ve İstanbulspor da play-off’a giden takımlar oldu. Play-Off’a kalan takımlar önümüzdeki hafta TFF’nin belirleyeceği tarafsız sahada karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim