** Bazı futbolcularla birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş: “Genel olarak iyi noktadayız. Bazı bireysel hatalar nedeniyle avucumuzdaki 10 puandan olduk. Sıralamada lider Manisa ile kafa kafaya olabilirdik. Hedefimiz son lig maçını galibiyetle kapatıp, ikinci yarı maçlarında daha iyi noktalara ulaşmak” dedi.

“FUTBOLCULARIMIZ FEDAKARLIK GÖSTERİYOR”
Petrolspor A.Ş. Kulüp binasında idarecilerden Burhan Bağcı, futbolcular kaptan Ensar, Halil, Emre Aydın ve Fahri ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Teknik Direktör Tarık Yurttaş, değerlendirmelerde bulundu. Takımının ligin ilkyarısındaki performansından genel olarak memnun olduğunu belirten Teknik Patron Yurttaş: “Futbolcularımız ilk günden bugüne fedakarlıklar yaptı. Kendilerine verdiğimiz sözlerin hep arkasında durduk. Oynadığımız maçlarda bazı nedenlerden ötürü avucumuzdaki 10 puandan olduk. Bazen bireysel, bazen hakem hataları bazen de kişisel tercihlerimizden ötürü bu kayıpları yaşadık. Ancak ligin ilkyarısı için genel tablodan memnunum” dedi.

“ÇIKIŞIMIZ KUPA MAÇLARINDA BAŞLADI”
Kupa maçlarında gösterdikleri performansla prestij açısından iyi sonuçlar aldıklarına da dikkat çeken Yurttaş, şöyle devam etti: “Aslında çıkışımız kupa maçlarında başladı. Biz hep kupanın keyfini çıkarmak için sahaya çıktık ve güzel galibiyetler elde ettik. Batman kadar Batı’daki insanların da takımımıza sempatileri oluştu. İlerleyen yıllarda kupa maçlarında daha da iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Elemenin son maçında Konya deplasmanına çıkacağız. Aslında kendi sahamızda 3-0’lık bir mağlubiyet beklemiyorduk ama oldu. Deplasmanda da elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.”

“KAFAMIZDA TRANSFER VAR”
Ligin ikinci yarı maçlarının daha çetin geçeceğine de dikkat çeken Yurttaş: “İlk devredeki eksikliklerimizi ikinci yarı maçlarında gidermek zorundayız. Petrolspor, en kötü şartlarda bile hedefi olan bir kulüptür. Ligde takımların puanları bir birine çok yakın. Bu nedenle maçlar daha da zorlu geçecek. Kafamızda transfer var. Fakat bu transferler öylesine olmayacak. Mevcut futbolcularımızdan bir-iki tık önde olmayan futbolcuları takıma katmayacağız. Bize artısı olan futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Petrolspor’un geçmişteki başarılarını yakalamak için daha çok çalışacağız. ‘Benim’ değil, ‘Bizim takımımız’ı oluşturmanın gayretindeyiz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim