“ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ”
İlk yarının son maçını beraberlikle kapatmanın burukluğu içinde olduklarını belirten Kırmızı-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, ligin ikinci yarısına umutlu baktıklarını söyledi. Yozgatspor karşısında her iki yarıda da üstün olduklarını belirten Akbaş: “İki şutumuz direkten döndü, ikinci yarıda daha iyiydik ama son vuruşlarda etkisiz kalınca 2 puandan olduk. Pazar günü bizi yalnız bırakmayan sayın Valimiz Hulusi Şahin başta olmak üzere, il yöneticilerini ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Son bir hafta içinde takımı toparlamaya çalıştık. Ancak son maçta 3 puan alamamanın burukluğunu yaşadık” dedi.

“10 FUTBOLCUYLA YOLLARIMIZI AYIRIYORUZ”
Kulüp bünyesindeki yaklaşık 30 futbolcudan yaklaşık 10’u ile yollarını ayıracaklarını belirten Başkan Akbaş, şöyle devam etti: “Yeni Teknik Direktörümüz Ahmet Yavuz ve yardımcısı, Yozgat maçını izledi. Kalabilecek futbolcuları belirledi. Daha önce Federasyon’a başvuran futbolcuların da aralarında bulunduğu bazı futbolcularla bir araya gelip sözleşmeleri feshedeceğiz. Transfer çalışmalarımızı tamamen yeni Teknik Direktörümüz raporu doğrultusunda yapacağız. Yaklaşık 10 futbolcuyla yollarımızı ayıracağız.”

“2. LİG’DEN GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ
FUTBOLCULAR DA VAR”
Takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere Teknik Direktör Yavuz’un önerdiği bazı isimlerle de görüştüklerini söyleyen Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi bir kaleci ve 2. Lig’de de mücadele eden bazı futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. 12 Ocak 2020 tarihinde başlayacak ikinci yarı için Antalya’da kampa gireceğiz. Teknik Direktörümüz Ahmet Yavuz, en geç 21 Aralık’ta ekibiyle birlikte Antalya kampında çalışmalara başlayacak. Burada yapacağımız birkaç özel maçla ikinci yarıya hazır hale geleceğiz. Taraftarlarımız merak etmesinler ikinci yarı için güçlü bir ekip kurabilmenin gayreti içindeyiz. Bize güvenen başta Valimiz ve diğer yöneticilere mahcup olmayacağız.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim