** 50 Yıllık Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde sterilizasyon, iki yeni acil servis ve 4 yeni servis bölümüyle eksiklikleri giderdiklerini belirten Hastane Yöneticisi Dr. Halit Demir: “162 Yatak kapasitesinden 190 yataklı hastaneye ulaştık” dedi.

“1 YIL ONARIMLA GEÇTİ”
Yaklaşık 50 yıldır Batman’a hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yeni bölümler, hastalara rahat nefes aldırdı. Sterilizasyon başta olmak üzere yoğun bakım, yeni acil servis bölümleri ile hastanedeki eksikliklerin tamamlandığını söyleyen Hastane Yöneticisi Dr. Halit Demir: “2 Ay sonra yeni yoğun bakım ünitesini de hizmete açacağız. 1 Yıllık sürede tadilat ve onarımlarımız tamamlandı. Ek bölümlerle hastanemizin hiçbir sorunu kalmadı” diye konuştu.

MAKAM ODASI ÜNİTEYE DÖNÜŞTÜ
Hastane yöneticisi Demir, yer sıkıntısı nedeniyle makam odasını da üniteye dönüştürdüğünü ifade etti. 162 Yatak kapasitesinden 190’a ulaştıklarını belirten Dr. Demir, şöyle devam etti: “Projelerimizin büyük bölümünü tamamladık. Öncelikli hedefimiz ek birimleri oluşturmaktı. Daha önce bulunduğum makam geniş bir alanı kapsıyordu. Makamımı da küçülterek, üniteye dönüştürdük. Amacımız hastaların rahat bir ortamda tedavi görmeleridir.”

Editör: TE Bilişim