**Bölge Devlet Hastanesinde kalp kapakları değiştirilen 73 yaşındaki Raife Çetin; “Çok riskli bir ameliyatı gerçekleştiren ameliyat ekibi ile doktor beni yeniden hayata kavuşturdu. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi. 


“AMELİYATTAN ÇIKMAYABİLİRDİM”
Batman Bölge Hastanesi’nde geçirdiği ameliyatla eski sağlığına kavuşan 73 yaşındaki hasta Raife Çetin, Batman Bölge Devlet Hastanesi ameliyat ekibi ile doktora teşekkür etti. Uzun yıllar nefes darlığı çektiğini belirten Raife Çetin; “Hem yaşlıydım hem ne yapacağımı bilemiyordum. Çok doktora gittim. Bitap düştüm, kendi nefesimden acizdim. Bir adım atmaya nefesim yetmiyordu. Kalp Damar Cerrahı doktoru Sinan Göçer’in adını duydum. Başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren doktora muayene oldum. Ciddi bir ameliyat geçirdim, ameliyattan kurtulamayabilirdim. Çok riskliydi. Muayene olduğum doktoruma ve ekibine güvendim. Çok şükür sağlığıma kavuştum.  Gerek muayene, gerek ameliyat ekibi ve serviste hizmet eden tüm personellerin ilgisi beni çok memnun etti. Başta doktor Sinan Göçer olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu. 


“KISA SÜREDE TOPARLANDI”
Başarılı operasyona imza atan Kalp Damar Cerrahı Dr. Sinan Göçer, şöyle konuştu; “73 yaşındaki hastamız uzun yıllardır nefes darlığı ve çarpıntı şikâyetleriyle karşılaşmış. Yürümekte zorlanıyordu. Gece nefes darlığı nedeniyle uyuyamıyordu. Bu şikâyetler ile kliniğimize başvuran hastanın yapılan tetkiklerinde iki kalp kapağında ileri derecede daralma, üçüncü kapağında da ileri derecede kaçak mevcuttu. İki kalp kapağı değiştirilip üçüncüsü onarıldı. Aynı seansta ritim bozukluğuna da müdahale edildi. İleri yaşına ve geçirdiği büyük operasyona rağmen kısa sürede toparlandı ve üçüncü gün servise alındı.”

Editör: TE Bilişim