Fizyoterapist Mervan Göner, memleketi Batman’a ağrısız yaşam sunan GTOS terapi cihazını kazandırdığını belirterek: “Bu cihaz tek seansta vücut ağrılarını minimum yüzde 85.6 oranında azaltıyor” dedi.

FİZYOTERAPİSTTEN BİR İLK
Golden Plaza’da açtığı Fizyoderm Sağlıklı Yaşam ve GTOS Terapi Merkezi’nde ilke imza atan fizyoterapist Mervan Göner, Türkiye genelinde yaygın olarak kullanılan ve bel, boyun, kalça gibi ağrılardan muzdarip olan on binlerce kişiye ağrısız yaşam sunan GTOS terapi cihazını Batman’a getirdiğini söyledi. Önceki gün basın toplantısı düzenleyen fizyoterapist Göner: “İlk kez GTOS terapi cihazını Batman’a getirdik. GTOS terapi cihazı, tek seansta vücut ağrılarını minimum yüzde 85.6 oranında azaltıyor” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ, AĞRI YAŞAYAN
BİREY BIRAKMAMAK”

Göner, şöyle devam etti: “Sağlıklı yaşam merkezimizde sunduğumuz hizmetlerle birlikte GTOS terapi protokolünü kombine olarak uygulayarak başarı ve memnuniyet oranımızı yüzde 100 seviyelere çıkarıyoruz. Bu konuda Batman, çevre il ve ilçelerinde tek olmanın gururunu yaşıyoruz. Sloganımız ise ‘ağrısız yaşam’ amacımız ise Batman ve çevresinde ağrı problemi yaşayan tek bir birey dahi bırakmamak. Pazar günü saat 13.00’teki açılışımıza hemşerilerimizi bekliyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim