1 AYDA YÜRÜDÜ

15 Yaşındaki İremnur Güney, Batman Bölge Devlet Hastanesinde gördüğü tedavi ile yürüdü. Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Bölge Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş; “İremnur Güney, yüksekten düşme sonucu omurgasında meydana gelen kırıkla bacaklarında felç oluşmuştu. Zamanında yapılan başarılı ameliyat sonrası fizik tedavi görmesine gerek kalmadan İremnur’un bacaklarındaki felç durumu düzeldi. 1 ay gibi bir sürede İremnur yürüdü” dedi.

“BANA BİR YAŞAM BAĞIŞLANDI”

Yürümeyi doktoruna borçlu olduğunu söyleyen İremnur Güney, şöyle konuştu; “Yüksekten düşme sonucu omurgam kırılmıştı. Hastaneye getirildiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Bu yetmiyormuş gibi bir de idrar kaçırma sıkıntısı ve sorunuyla karşılaştım. Dünyam başıma yıkılmıştı. Ölünceye kadar böyle kalacağımı sandım. Bir an ölmeyi diledim ama doktorum bana bir hayat bağışladı.”

“UMUDUM YOKTU AMA...”

Felçli geldiği hastaneden yürüyerek çıkan Güney sözlerini şöyle sürdürdü; “Tedaviye başladığımızda umudum yoktu fakat doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve bana iyi olacağımı, bunu başarabileceğim konusunda devamlı uyarılarda bulundu. Doktoruma inandım. Beni buna inandırdı. Bir aylık tedavim sonucunda yürüyerek taburcu oldum. Başta doktoruma ve emeği geçen sağlık personele ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim