**Batman Bölge Devlet Hastanesinde 4 damarı değiştirilen görme engelli 82 yaşındaki Cevahir Acar, yeniden sağlığına kavuşmanın sevincini yaşadı. İlerleyen yaşına rağmen  hayatta sarılan Acar; “Bu yaşta ameliyatı kaldıramam sanmıştım” dedi.

BİR HAFTADA TABURCU OLDU

Gözlerinden görme engelli 82 yaşındaki Cevahir Acar, kalp krizi sonrası kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesinde yeniden yaşama döndü. Anjiyografi ünitesinde yapılan müdahalede 4 damarında darlık saptanan Cevahir Acar’a müdahale eden Kalp ve Damar Cerrahları Op. Dr. Sinan Göçer ve Mehmet Karaçalılar; “By-Pass ameliyatında 4 damarı değiştirilen Cevahir Acar, hastanemizde bir hafta sonra taburcu oldu” dedi.

CEVAHİR NİNE’DEN TEŞEKKÜR

Ameliyatını gerçekleştiren uzmanlara teşekkür eden Cevahir Acar, şöyle konuştu; “Gözlerim uzun zamandır görmüyor. Kalp krizi geçirdiğimin hemen sonrasında hastaneye getirildim. Artık yaşayamam diyordum. Bu yaştan sonra bana yapılacak olan herhangi bir ameliyatı kaldıramam sanmıştım. Uzmanlar başarılı bir ameliyat yaptı. Sağlığım yerinde. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim