Bir süre önce Batman İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Uzm.Dr. Semih Canpolat, Çağdaş’a açıklamalarda bulunarak; “500 Yataklı hastane bu şehrin vizyonu ve geleceğidir. Yatırımın Batman’a kazandırılması için Valimiz ve Milletvekilimiz ile birlikte sürecin takipçisiyiz” dedi.

“YENİ HASTANE BATMAN’IN GELECEĞİDİR”
Batman İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Semih Canpolat, Batman’ın sağlıkta en iyi noktaya gelmesi için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi. Gazetemiz yöneticisi Barış Arslan ve muhabirimiz Reşat Yiğiz’in ziyaret ettiği Müdür Canpolat, sağlıktaki son çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Uzun süredir gündemdeki 500 yataklı hastaneyle ilgili sorulara yanıt veren Müdür Canpolat; “Belli nedenlerden ötürü aksayan bir süreç var. Ancak bu önemli yatırımla ilgili ihale süreci yeniden başladı. Daha önce aksaklıklar yaşandığından tarih vermemiz doğru değil ama şimdilik ihale sürecinde sorun yok. Süreci Valimiz ve Milletvekilimiz ile birlikte yakından takip ediyoruz. Bu hastane şehrimizin vizyonu ve geleceğidir” dedi.

PET-CT CİHAZI İÇİN BİNA YAPILACAK
İl Sağlık Müdürü Canpolat, kamuoyunda ciddi beklenti olan Pozitron Emisyon Tomografisi (PET-CT) çekimlerinin yapılabilmesi için de Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nitelikli bir binanın yapılacağını söyledi. Uzm.Dr. Canpolat; “Cihazla ilgili bir problemimiz yok ama bu cihazın kullanılabilmesi için nitelikli bir binaya ihtiyaç var. Bu eksikliği gidererek PET-CT çekimlerine başlamak istiyoruz. Binanın yapımı için ihale süreci başladı. Sürecin takipçisiyiz” dedi. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim