**Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı, Batman’da partililerle buluştu. Basın toplantısında gazetecilere açıklamada bulunan Başçı; “Kısa sürede Türkiye’nin her yerinde teşkilatlandık, güçlü bir havayı arkamıza aldık” dedi.

“ANKETLERE İNANMAYIN”
Batman Gelecek Partisi İl Teşkilatının organize ettiği programla Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı, Güneydoğu Bölge Koordinatörü Diyaettin Uçar, İl Başkanı Abdulbaki Polat ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Osmanlı Cafe’de yapılan toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Başçı; “Gelecek Partisi kurulduğundan beri durmadan tüm illerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Birileri her ne kadar Genel Başkanımıza saldırırsa saldırsın, Genel Başkanımıza yoğun ilgi ve alaka var. Artık Türkiye’nin geleceği Ahmet Davutoğlu diyorum. Çünkü Genel Başkanımız Davutoğlu yemedi, yedirmedi ve yanlışlara girmediği için bu halk onu seviyor” dedi.

“ANKETLERE İNANMAYIN”
Genel Başkan Yardımcısı Başçı, şöyle devam etti; “Genel Başkanımız partiyi kurdu, kısa sürede Türkiye’nin her yerinde teşkilatlandık, güçlü bir havayı arkamıza aldık, Batman teşkilatı da onlardan bir tanesi. Demek ki parasız-pulsuz, rüşvetsiz de bu işler oluyormuş. Genel Başkanımız 15 yıl bu ülkeye hizmet etti. Birçok kamede görev aldı, ufacık lekesini bulmadılar. Şimdi ise çamur atıyorlar, attıkları çamur kendi yakalarına yapışıyor. Anketlere bakmayın, bizim oylarımızı düşük gösteriyorlar. Geçmişte birçok parti düşük oy alacağı yönünde anketler paylaşıldı ve iktidar olduğunu gördük. Bazı anket şirketleri parası kadar istediği partiyi yüksek gösterebiliyor.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim