** Ak Parti Batman Belediye Başkan aday adayı Enver Erdem, yıllarca aktif siyaset yaptığı İstanbul’daki tecrübelerini yerel yönetime yansıtmak istediğini söyledi.


İSTANBUL SİYASET GRUBUNDANIM”
Ak Parti Batman Belediye Başkan aday adayı Enver Erdem, İstanbul’daki siyasi tecrübeleriyle adaylık şansının yüksek olduğunu söyledi. 2004 Yılında Ak Parti’den İstanbul Esenler’den belediye başkan aday adayı olduğunu belirten Erdem; “Uzun süre İstanbul’da Ak Parti’de aktif siyasette bulundum. İstanbul’da birlikte siyaset yaptığımız grubun birçoğu şuanda milletvekili. İstanbul siyaset grubundaki arkadaşlarımın desteğiyle adaylık şansım, diğer adaylardan daha yüksek. Orada edindiğim tecrübelerimi Batman’ın yerel yönetiminde yansıtmak istiyorum” dedi.

PROJELERİMLE VARIM”

Batman’ın kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı benzeri güzergah sayısını artırmayı planladığını ifade eden Ak Partili Erdem, şöyle devam etti; “Batman’ın kangren yarası İluh’u kentsel dönüşüm programı çerçevesinde ıslah edip, o derede çay içeceğiz. Yine Batman çayı havzasının iki yakasında mesire ve yeşil alanlara buluşturmak istiyorum. Yeşiltepe’den havalimanına kadar yer altı metrobüs projesini de hayata geçireceğiz. DDY raylarının da kent dışına çıkarılması için de proje hazırlayacağız. Bir dizi daha projeyi daha Başbakanımızın desteğiyle uygulayacağız. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.” 

Editör: TE Bilişim