Barlık, Kozluk’tan aday adayı
Kozluk Haber gazetesinden gazeteci Servet Barlık, Kozluk AK Parti Belediye Başkan aday adaylığına müracaat etti. Önceki gün müracaatını AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin’e yapan Barlık; “Bir süredir çevre ve yakınlarımın önerileri üzerine Kozluk Belediye Başkan aday adaylığına müracaat etmeyi kararlaştırdım. Siyasette yeni bir sayfa açmak için girdim. Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Bu arada Kozluk AK Parti’den İlçe Başkanı Veysi Işık ve Savaş Ayhan da Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.


İsen, AK Parti’den aday adayı
AK Parti’de Batman Belediye Başkan aday adaylığına resmen başvurusunu yapan TETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ayhan İsen, görevinden istifa etti. Önceki Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Batman 3. sıra Milletvekili adayı olan İsen, uzun bir süredir görev yaptığı TETAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevinden de istifa ettiğini açıkladı. Seçim bölgesi Batman’a dün gelen İsen; “Genel Müdür Yardımcılığı görevimden ayrıldım. Bir süre önce ‘akıllı şehir’ kapsamındaki bazı projelerimi kamuoyuna duyurmuştum. Batman Belediye Başkan aday adaylığına müracaat etmemle beraber artık siyaset çalışmalarımı daha aktif hale getireceğim” diye konuştu.



Gercüş’te Ekmen aday adayı
Batman’ın Gercüş ilçesinde de AK Parti’de Belediye Başkan aday adayı sayısında artış oldu. Eski Belediye Başkanlarından Bedrettin Ekmen’in hukukçu oğlu Şehmus Dilzan Ekmen, AK Parti Gercüş Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu. Önceki gün babası Bedrettin Ekmen ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına başvuran Şehmus Dilzan Ekmen’in dosyasını alan İl Başkanı Murat Güneştekin, adaylara ‘başarı’ dileğinde bulundu. 

Editör: TE Bilişim