*AK Parti Milletvekili adayları il binası önünde partililere seslendi. Milletvekili Ziver Özdemir, listeye giremeyen aday adaylarının kalbindeki birer Vekil olduğunu belirterek, “Herkesten oy isteyeceğiz” dedi.

 

PLATFORMDA KONUŞTULAR

Araç konvoyu eşliğinde il binası önünde toplanan kitleye seslenen AK Parti Milletvekili adaylarına, listeye giremeyen aday adayları da eşlik etti. Parti binası önünde kurulan platformda söz alan İl Başkanı Diyadin Uçar, Milletvekili adaylarına başarı dileğinde bulundu ve 7 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ifade etti. Önümüzdeki seçim için Batman, merkez ve beldelerde büyük bir seçim kampanyası başlatacaklarını belirten İl Başkanı Uçar, listeye giremeyen aday adaylarının da birer Vekil adayı kadar çalışacağına inandığını belirtti. 

ÖZDEMİR, “HERKESTEN OY İSTEYECEĞİZ”

Batman Milletvekili ve AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı Ziver Özdemir, seçim startına 1 eksikle başladıklarını hatırlattı. Genel Merkezin bir kaç gün içinde ikinci sıra adayını da açıklayacağını söyleyen Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü : “İkinci sıra adayımız da önümüzdeki günlerde aramızda olacak. Listeye giremeyen aday adaylarımız kalbimin Vekilleridir. Onların da en azından bizler kadar çalışacağına inanıyorum. Davamıza gönül veren il teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ile partimizin tüm organları ile el birliğiyle önümüzdeki seçimde çalışıp herkesten oy isteyeceğiz.”


GÜNEŞTEKİN VE GÜRBÜZ KONUŞTU

Milletvekili adayı Murat Güneştekin ile Adile Gürbüz, 7 Haziran seçiminde AK Partinin başarılı bir sonuç alacağına inandıklarını belirttiler. AK Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili adayı Murat Güneştekin, “Yaklaşık 10 yıl süre ile İl Başkan Yardımcılığı’nı yaptığım AK Parti’de beni Milletvekili adaylığına layık görenlere minnettarım” dedi. AK Parti’nin ilk kez Batman’dan kadın aday gösterdiği avukat Adile Gürbüz ise, “Meclis’e gittiğimde herkesimin Vekil’i olacağıma söz veriyorum. Daha önce İl Başkanlığı Yardımcılığı yaptığım AK Parti’de şimdi de 7 Haziran seçimleri için Milletvekili adayıyım. Sizlerin desteği ile Meclis’in yolunu tutacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim