** Önceki akşam uzun araç konvoyu ile karşılanan Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Faris Özdemir ve diğer adaylar, seçim bürosu önünde partililere seslendi. Eski milletvekili Özdemir, öncelikli görevlerinin Batman’ın sorunlarına sahip çıkmak olduğunu belirterek: “Batmanlının gücünü ve yeteneklerini Türkiye’ye dalga dalga yayacağız” dedi.

ADAYLAR İÇİN KURBAN KESİLDİ
Hafta sonu Batman’a gelen Saadet Partisi Milletvekili adayları Faris Özdemir, Mustafa Yıldız ve Mehmet Fırat, havalimanında partililerce karşılandı. Uzun araç konvoyunun karşıladığı Saadet Partisi adayları, daha sonra Turgut Özal bulvarındaki seçim lokalinde toplanan partililere seslendi. Adaylar için kurbanların da kesildiği karşılamada, eski Milletvekili ve kanaat önderi Özdemir, kalabalık topluluğa seslendi. Batman’da yeni bir siyaset sayfasını açacak kutlu bir yürüyüşe start verdiklerini belirten Özdemir: “Siyasi hayatıma başladığım günden itibaren bana destek veren, en zor şartlarda beraber yol yürüyüp en çetin şartlarda birlikte mücadele ettiğim tüm dostlara teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren siyasi yolculuğumda yanı başımda olacak Saadet Partisi’nin tüm teşkilat üyelerine ve bu partiye gönül vermiş bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

“BATMAN’IN SORUNLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikle birinci görevimiz Batman’ın sorunlarına sahip çıkmaktır. Batmanlının gücünü ve yeteneklerini dalga dalga Türkiye’ye yayacağız. Batman’ın sorunlarını kendi coğrafyasının şartları içinde çözümleyecek bir siyaseti ve yol haritasını önümüze koyacağız. Batmanlı bütün kardeşlerimi, Batman’a sahip çıkmaya çağırıyorum. Yetenekli gençlerimizi, anaları, bacıları, Batman için bir fikri, projesi olan herkesi birlikte bu kutsal davaya hizmet etmeye davet ediyorum. Son söz olarak şunu söylüyorum; Allah’ım şahit ol, ya Rab şahit ol, Yüce yaradan şahit ol, Batman’a, Batmanlıya hizmet etmek adına çıktığım bu yolda bize yardım et. Beni ve dostlarımı şaşırtma, yolumdan ayırma.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim