ESİN; “ŞİRİNEVLER’İN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR”
Şirinevler mahalle muhtar adaylarından Muzaffer Esin, 30 Mart’ta Şirinevler semt sakinlerinin desteğiyle muhtarlık görevine seçileceğine inandığını belirtti. Esin, şöyle konuştu; “Seçim kampanyasında ziyaret ettiğim evlerde bir çok seçmenin bana ‘muhtar’ diye hitap etmelerine teşekkür ediyorum. Pazartesi Şirinevler semt sakinleri farklı bir günle uyanacak. Seçildiğimde ilk icraatım semt sakinleriyle birlikte geniş kapsamlı bir toplantı düzenlemek. Mahallenin acil sorunlarını çözümü için geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Herkese eşit hizmet vermek öncelikli hizmetim olacak.”



Çetinkaya; “Koriki’nde hizmete ihtiyacı var”
Batman’ın yeni mahallerinden Korik mahalle muhtarlığına iddialı hazırlanan isimlerden biri de Mehmet Salih Çetinkaya. Koriki’n Batman’ın gözde semtlerinden birinin olması için artık köy statüsü anlayışından da uzak kalmasının gerektiğini söyleyen Çetinkaya, sözlerini şöyle sürdürdü; “Semt sakinlerinin doğru tercih yapacaklarından eminim. Son günlerde seçmenlerin büyük bölümüne ulaştık. Destek istedim. Mahalle sakinlerinin anlattıkları sorunların tümünde hem fikir olduk. Amacım, Korike hizmettir. Batman’ın yeni mahallesi olan Korik’in arzu ettiği hizmetlerle buluşturacağıma inanıyorum.”



Kızıl; “Bahçelievler hak ettiği yerde değil”
Bahçelievler mahalle muhtar adayı Abdulvahit Kızıl, Bahçelievler’in hak ettiği yerde olmadığını ifade etti. Batman’ın eski semtlerinden Bahçelievler’de altyapı konusunda ciddi sorunların olduğunu belirten Kızıl, şöyle devam etti; “Her yağışta maalesef Bahçelievler’in bazı cadde ve sokakları göl manzarasını andırıyor. Semt sakinlerimin desteğiyle göreve seçildiğimde öncellikli olarak ele alacağımız konulardan biri de altyapı olacaktır. Belediye ile altyapı sorunlarının çözümü konusunda diyalog içinde olacağız. Kendimi mahalle ve halkımın hizmetine adayacağım. 30 Mart seçiminin mahallemize ve kentimize hayırlı bir sonuç getirmesini diliyorum.”



Değirmencioğlu; “Tilmerç’te hizmet için aday oldum”
Tilmerç mahalle muhtar adaylarından Mehmet Ali Değirmencioğlu, mahallesine hizmet vermek için aday olduğunu açıkladı. Beş yıllık sürede Tilmerç TOKİ’nin hizmet görmediğini ifade eden Değirmencioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yıllardır sokak aydınlatma lambaları yanmadı. Halen karanlıkta olan sokakları seçildiğimizde ışıl ışıl aydınlatacağız. Doğalgaz şebekesinin oluşturduğu çukurlarının ortadan kaldırılması içinde sorunların takipçisi olacağız. Temizlik sorununu Tilmerç’te ortadan kalkması için yoğun çaba sarf edeceğiz. Tilmerç TOKİ’de yapmayı planladığımız
1.75 metre karelik arsa da çok amaçlı toplantı salonu ile taziye evinin projesi de hazır. Herkesin rahat iletişim kuracağı ve bir telefon kadar yakın olacak modern bir muhtarlık bürosu açacağız. Dini bayram ve özel günlerde yardıma muhtaç semt sakinlerine yardım kampanyası düzenleyeceğiz. Çok amaçlı toplantı salonunda ayda bir semt sakinleriyle sorunları masaya yatıracak toplantılar düzenleyeceğiz. Dört aza arkadaşımla birlikte Tilmerç TOKİ mahallesinde taziye, düğün,nişan ve özel günlerde mahalle sakinlerinin yanında olacağız. Üç ayda bir mahallenin sorunları başta Belediye Başkanı olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara rapor halinde brifing vereceğiz.”

Editör: TE Bilişim