Çamlıtepe adayı Baran;
“Projelerle göreve talibim”
Batman’ın Çamlıtepe mahalle muhtar adayı Aydın Baran, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde oturduğu semtini yönetmeye hazır olduğunu söyledi. Çamlıtepe’nin Batman’ın gözde mahallelerinden birinin olduğunu kaydeden Baran, şunları söyledi; “Çamlıtepe önü açık bir mahalledir. Fakat ne acı ki, bugüne dek hizmetlerden yeterli düzeyde yararlanmamış. Hep ikinci planda kalan Çamlıtepe’ye seçildiğim takdirde bir çok projeyle semtimizi hak ettiği kimlikle buluşturacağım. Hızla gelişen Çamlıtepe’nin kaldırım ve yeşillendirmeye yönelik ciddi çalışmalarım yapılması içinde yerel yönetimle diyalog halinde olacağız. Yaşar Kemal parkının eski güzel ortamından uzaklaşması bizleri üzüyor. 11 bin seçmenin bulunduğu Çamlıtepe’ye örnek hizmetlerle adından söz ettirmek istiyorum.”




Şafak muhtar adayı Elçi;
“Suriyelileri yalnız bırakmayalım”
Batman’ın Şafak mahalle muhtarı Hüseyin Elçi, Suriyeli sığınmacılar için yardım kampanyasına hazır olduklarını açıkladı. Günler öncesinden muhtarlık adaylığını duyuran Elçi; “Şafak mahallesinin sorunlarının çözümüne yönelik ortaya attığımız projelere sıcak bakan semt sakinlerine teşekkür ediyorum. Kış mevsiminin sürdüğü şu günlerde Suriyeli sığınmacılara yönelik yardım kampanyalarına biz de desteğe hazırız. Rojava bölgesinden Batman’a sığınan Kürt kardeşlerimiz için Batman Belediyesinin daha önce başlattığı örnek yardımının benzerini bizler de gerçekleştirebiliriz. Zor günler geçiren Suriyeli Kürtlerin yanındayız” diye konuştu.



Meydan adayı Tileği

Tek amacım hizmet”

İki dönemdir Meydan Mahalle muhtarlığına adaylığını bırakan terzi Mehmet Şerif Tileği, tek amacının hizmetlerden yoksun bırakılan Meydan semtine hizmet vermek olduğunu belirtti. Bir süredir başlattığı seçim kampanyasında semt sakinlerinin kendisine gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür eden Tileği, şöyle konuştu; “Meydan mahallesine hizmetten başka bir amacım olmayacak. Gülistan caddesindeki terzihane atölyemin bir bölümünü muhtarlık ofisine dönüştürmenin hazırlığı içindeyim. Meydan mahallesine nefes aldırmak için adaylığımı bıraktım. Seçmenlerin desteğini bekliyorum. Önceki döneme göre daha fazla seçmenlerin desteğini aldım.”

Editör: TE Bilişim