ŞAHİN; “ZİYA GÖKALP’İN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİM”
Batman’ın eski mahallelerinden Ziya Gökalp’te muhtarlık adayını günler öncesinden açıklayan Kahraman Şahin, semtin ihtiyaç duyduğu taziye evi ve muhtarlık ofisi başta olmak üzere birçok sorunu çözeceğini belirtti. “Her türlü sorunları dinleyen ve sıkıntılarına çözüm bulan bir muhtarınız olmaya geliyorum” sloganıyla seçim kampanyasını sürdürdüğünü söyleyen Şahin, “Mahalle muhtarı seçildiğim zaman azalar ve ihtiyar heyetinden oluşan bir istişare ekibi kuracağım ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip anında çözüm bulmaya çalışacağım” dedi.

“TAZİYE EVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Muhtar adayı Şahin, şöyle devam etti: “Batmanlılar ile Ziya Gökalp Mahalle sakinlerinin mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutluyorum. Mahallemize ait bir taziye evi ve muhtarlık ofisinin kurulması için ilgili kurumlara başvuracağız. Çocuklarımız için mahallemizde 2 derslikli ana okulun kurulması için de müracaatta bulunacağız. Üç mahallenin yararlandığı Aram Tigran Parkı’nda ailelerin güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmeleri için de ilgili kurumlarla diyalog halinde olacağız. Yeterli gelmeyen İluh Devlet Hastanesi’nin fiziki yapısının geliştirilmesine yönelik çalışma başlatacağız.”

Sedat Direkk3

8 MART’I UNUTMAYAN MUHTAR ADAYI
Batman’ın Sağlık Mahallesi Muhtar adayı Sedat Direk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önce annesinin elini öptü, ardından mahallesinde oturan kadınlara karanfil dağıttı. 2.5 Aydır sürdürdüğü seçim kampanyasında seçmenlerin büyük bir kesimine ulaştığını ifade eden Direk, şunları kaydetti: “Ülkemizde gündeme gelen kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi için ne gerekiyorsa yasal zeminde yapılmasını istiyoruz. Kadınların her koşulda çocuklarını sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında yetiştirilmesinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Kadınlara sonsuz sevginin var olduğu, şiddetin yok olduğu, mutlu toplumun temeli kadınların her daim, baş tacı olduğu, hayatın her alanında daha çok teslim edildiği, daha güzel bir dünya ümidiyle Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Muhabir: NEZAHAT SÜMBÜL