İLÇELERDE PROGRAM
Batman’ın üç ilçesinde düzenlenen programa MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoağaoğlu, MHP MYK üyeleri Beşir Tatar, Alper Erdem, Eyüp Gönültaş, İl Başkanı Kerem Demir, Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. Çetin, STK temsilcileri. Kanaat önderleri, partililer ve partililer ilgi gösterdi. 3 gün süren program Kozluk, Sason ve Beşiri ilçelerinde başladı. Ardından programın ikinci gününde ise Hasankeyf ve Gercüş ilçelerinde yapılan toplantılarla devam etti. Programın sonuncusu ise Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde halk buluşmasıyla sonlandı.

“SİZE LİDERİMİZİN SELAMINI GETİRDİM”
MHP İzmir Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoağaoğlu, Batman’da olmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek; “Sizlere Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin muhabbetlerini ve içten selamlarını getirdim. Batman’ın MHP Milletvekiliyim” dedi. Daha sonra söz alan MHP İl Başkanı Kerem Demir; “Biz siyaseti zaman doldurmak, meşgul olmak için değil, zamanın rotasını Türk milletinin lehine dönüştürmek için yapıyoruz. O halde ülkücülüğün çıkış noktası ve yegâne dayanağı, millet sevgisi ve millet varlığıdır. Bu yüksek iradeye sahip olanlara dava adamı, bu niteliklerin cümlesine dava adamlığı adını veriyoruz” dedi.

“BÜYÜK MÜCADELELER BÜYÜK BEDELLERLE KAZANILIR”
Toplantıda söz alan MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. Çetin ise şunları söyledi; “Büyük mücadeleler büyük bedellerle kazanılır. Kutlu davamızın mukaddes yolculuğunda Güçlü Bir Türkiye’nin sadece şerefli Türk milleti için değil; Türk İslam Dünyası ve Mazlum milletler için de umut ışığı olma şiarı ile yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim