**Batman Belediye Meclis üyelerinden Abdulsamet Durak, Barış ve Demokrasi Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı oldu. Durak; “1972 yılından beri Batman’dayım. Yıllarımın geçtiği şehrime hizmet için aday adaylığımı açıkladım” dedi.
ADAY ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ
Barış ve Demokrasi Partisi’nden Belediye Başkan aday adaylığının son gününde müracaatta bulunan Belediye Meclis üyesi Abdulsamet Durak, Başkan aday adaylarına başarı dileğinde bulundu. Bir dönemdir Belediye Meclis üyeliğini başarıyla sürdüren Durak, çevre ve yakınlarıyla yaptığı değerlendirmede Başkanlığa adaylığını bıraktığını söyledi. Durak, şöyle konuştu; “4.5 yıldır yerel parlamentodayım. Yerel yönetimin işleyişini biliyorum. Meclis üyeleri arkadaşlarımla birlikte örnek projelere imza attığımıza inanıyorum. Amacım herkesin desteğiyle Başkan adayı olmaktır.”
“EZ BATMANİ ME”
1972’den beri Batman’da yaşadığını ifade eden Durak; “Partimizin demokratik, ekoloji, eşitlik ve özgürlük paradigması doğrultusunda hareket edecek. Feodaliteden gelmiyorum, halktan biriyim. Yıllarımın geçtiği Batman’da bir yanım göçer, bir yanım xerzi, bir yanım da Alikanlıdır. Kısacası ben Batmanlıyım. 2007 yılında Milletvekili seçiminde partime çalıştım. 2008’de kapatılan DTP’nin yönetiminde yer aldım. 2009’da da Batman Belediyesi Meclis üyeliğine seçildim. Tüm aday arkadaşlara başarı diliyorum. Delegelerin desteğiyle başkan adayı olacağıma inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim