**HDP’nin Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan’la yer değiştiren Batman Milletvekili Ali Atalan, iki seçim bölgesinin olduğunu söyledi ve ekledi; “Bundan böyle komşu iki İl’de keyifle çalışacağım. İki ilin sorunlarını biliyorum.”
“BATMAN İLK VEKİLLİK YERİM”
Bir süredir yurtdışındaki seçim çalışmaları için Almanya’da bulunan HDP Batman Milletvekili Ali Atalan, 1 Kasım seçimlerinde yer değiştirdiği Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan’a ‘başarı’ dileğinde bulundu. Bir dönem  Almanya’da da Milletvekilliği yapan Atalan; “Coğrafyamda da bana ilk ‘Vekil’lik unvanını veren şehir Batman’dır. 7 Haziran seçimlerinde çok renkli bir kampanyanın geçtiği Batman’ı asla unutamam. 1 Kasım seçim kampanyası için de hafta içinde Batman ve Mardin’de olacağım. İki ilde de seve seve çalışmaya hazırım” dedi.
“İKİ İLİN SORUNLARI BİR”
Milletvekili Atalan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Komşu iki İl’in sorunlarını biliyorum. Köyümün olduğu Mardin kadar Batman’da da toplumsal sorunların çözümünde üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim. Bir süredir seçim kampanyasını yürüttüğüm yurt dışında bu kez gurbetçilerden daha fazla oy geleceğine inanıyorum. Geçen seçim de Batman’da sürdürdüğümüz başarılı seçim kampanyasını ekip arkadaşlarımla birlikte Mardin’de de sürdüreceğim. Fırsat buldukça eski seçim bölgem olan Batman’a da geleceğim.”

Editör: TE Bilişim