**AK Parti Batman Milletvekili adayları bu Kozluk’ta lokal açılışına katıldı. Kozluk ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen 1. Sıra adayı Ziver Özdemir, AK Parti hükümetinin 16 yıllık ülke yönetiminde verdiği her sözü yerine getirdiğini belirterek, büyük bir güven elde ettiğini söyledi.

BU KEZ KOZLUK’TAYDILAR
Sason, Beşiri ve Gercüş lokal açılışından sonra Kozluk ilçesinde de lokal açılışı ve aday tanıtım programına katılan AK Parti Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Lokal açılışında Kozluklulara hitap eden AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir: “16 Yıllık AK Parti hükümeti her seçim döneminde milletine verdiği vaatleri yerine getirerek milletinin nezdinde büyük bir güven elde etti. AK Parti bugün ne diyorsa vatandaş, ‘evet’ diyor AK Parti söz verdiyse bu doğrudur, bunu yapar diyor. 16 yıldır alnımız açık, hangi vekil hangi il başkanı o görev bayrağını başka arkadaşına teslim ettiyse alnı açık ve başı dik olarak her ortamda elhamdülillah bunu savunabiliyoruz” dedi.

 “SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETTİK”
Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl başkanlığım döneminde olsun, vekillik dönemimde olsun arkadaşlarımızla birlikte Kozluk’un sorunlarını çözdük. Diğer il başkanları arkadaşlarımız olsun vekil arkadaşlarımız olsun gece-gündüz çalışarak Kozluk’un sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece Kozluk değil, bütün ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldırdık. Kozluk ilçemizin sorunları her geçen gün daha da azaltarak ortadan kaldırıyoruz. Altyapı sorunlarımızı tamamıyla ortadan kaldırmak için de belediyemizin çalışmaları sürüyor projeler ihale aşamasında ve seçime kadar ya da seçimden kısa bir süre sonra da bu sorun tamamıyla çözülecektir” şeklinde konuştu.  Daha sonra ilçede esnafları ziyaret eden adaylar, talep ve sorun dinledi. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim