HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, il teşkilatı yöneticileriyle birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret etti. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın, Batman mitingine katılacağını belirten Başaran; “Birçok il’de halkımızla buluşuyoruz. Cumartesi günü Batman mitingine halkımızı davet ediyoruz” dedi.

HDP’DE MİTİNG HAZIRLIĞI
HDP, Cumartesi günü otogar bitişiğindeki alanda düzenleyeceği ‘Halkla buluşma’ mitingi için hazırlıkları sürdürüyor. HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, il teşkilatı yöneticileriyle birlikte basın turu kapsamında Çağdaş’ı ziyaret etti. Mitinge hazır olduklarını belirten Başaran; “Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan Cuma günü Bingöl’de, Cumartesi ise Batman’da olacak. Parti olarak birçok il’e gidiyoruz. Diğer illerde de bir dizi programımız var. Halkımızla birlikteyiz, her yere ulaşıyoruz. Bu süreçte insanlar mağduriyet yaşıyor. HDP’nin kapatılması yönelik maalesef girişimler de oldu ama partimiz hep halkla olduğu için mücadelemiz devam edecektir” dedi.

AŞIYA DAVET ETTİ
Yapılacak miting için Şanlıurfa Milletvekili Ömer Özalan, Siirt Milletvekili Sıddık Taş ve Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer’in de Batman’da bulunduğuna işaret eden Batman Milletvekili Başaran, koronavirüs’le mücadelede Batmanlıları aşı davet etti. Başaran, şöyle konuştu; “Sağlığımız için aşı şart. Aşıyı ihmal etmeyelim. Geçen sene sevdiğimiz simalarımızı kaybettik. Yeni acılar yaşamamak için mutlaka aşı olmamız lazım. Genel Başkanlarımızın da bu konuda mesajları var. Herkesi sağlığı için aşı olmaya davet ediyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim