**Beşiri’de aday tanıtım ve lokal açılışına katılan AK Parti Batman Milletvekili adayları, partililere seslendi. 1. Sıra adayı Ziver Özdemir: “Beşirililerin verdiği her oy o mazlum halkların umududur. İslam coğrafyasının umududur. Onun için bu umudu daha çok yeşertelim” dedi.

AK PARTİ, BEŞİRİ’DE LOKAL AÇTI
AK Parti Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, Beşiri ilçesinde lokalin açılış kurdelesini kestikten sonra ilçe sakinlerine hitap etti. Beşiri ilçesinin Batman ile bir bütün olduğunu belirten Özdemir: “AK Parti’nin Türkiye’nin her yerinde hizmeti vardır, Beşiri’de ve bütün köylerinde AK Parti’nin hizmet damgası vardır. Bu güzide ilçemizde okullarıyla, yollarıyla içme sularıyla asfaltıyla, parke taşlarıyla hatta okullardaki çocuklarımız için oyun sahalarıyla elhamdülillah Beşiri’de ve köylerinde hizmet damgamız vardır. Bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

“HER OY, MAZLUMLARIN UMUDUDUR”
Konuşmasında Dünya mazlumlarının Türkiye’deki seçimleri yakından takip ettiğini de ifade eden Özdemir, şöyle devam etti: “Dünya mazlumlarının gözü Türkiye’dedir. ‘Türkiye’de acaba seçim ne oluyor, sonuç ne olacak, Tayyip Bey tekrar yönetimde olacak mı?’ diye dünya mazlumları bunu merak ediyor. Şuanda bütün Avrupa liderleri Cumhurbaşkanımızı bir şekilde hedef almıştır. Niye hedef almışlardır biliyor musunuz? Çünkü bu binli yıllardan başlayan bir süreçtir. Tarihin derinliklerine şöyle baktığınızda öncesinden Selahaddin Eyyubi’den hatta Peygamber Efendimiz döneminden bugüne kadar süre gelen bir sürecin devamıdır. Türkiye’nin ayağa kalkmasını hazmedemiyorlar. Beşirililerin verdiği her oy o mazlum halkların umududur. İslam coğrafyasının umududur. Onun için bu umudu daha çok yeşertelim.” Öte yandan lokal açılışının ardından Milletvekili adayları, esnafları ziyaret ederek, seçimler için destek istedi. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim