ADAYLAR BİR ARADA

Seçimin son günlerinde kent merkezinde ağırlıklı çalışan HDP Batman Milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, STK temsicileri ile resmi kurumlara yönelik ziyaretleri artırdı. Adaylardan Ali Atalan ve Ayşe Acar Başaran, PM üyesi Osman Ergin, Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel ile HDP ve DBP’li yöneticilerle birlikte sivil toplum örgüt temsilcilerine konuk oldu. Adaylar Batman Barosu, Batman Ticaret ve Sanayi Odası, Êhmedê Xanî ve Kürt Yazarlar Derneği’ni gezip destek istedi. Adaylar, HDP’nin “Yeni yaşam” projesi kapsamında sunulacak desteğin halk yararına olacağını ifade ederek, destek  istedi.
 
“REHAVATE KAPILMAYIN”

HDP’li diğer adaylar Hasan Yağız ve Saadet Becerikli, HDP ve DBP’li yöneticiler ile Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir’le birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Kentteki galeri ve tekstil atölyeleri gezen adaylar,  çalışanlarla bir araya geldi. Adaylar ve beraberindekiler, HDP için destek istedi. HDP’nin “Yeni yaşam” projesini anlatıp broşür dağıtan adaylar, gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti. Sandık güvenliğini ön planda tutan adaylar, herkesin bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini ve sonuçlar açıklanıncaya kadar kimsenin rehavete kapılmaması gerektiğinin ifade etti.

 

KURUMLARI UNUTMADILAR

HDP’li adaylar, HDP ve DBP’li yöneticilerle birlikte bazı kurumları ziyaret etti.  DSİ Batman Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları tarafından karşılanan adaylar, 7 Haziran seçimlerinde HDP’nin “Yeni Yaşam” projesine dikkat çekti. TES-İş Batman 2. Şubesi’nde Sendika başkanı ile yönetimiyle bir araya geldi. Sağlık İl Müdürlüğü’ne de ziyaret gerçekleştiren adaylara, SES Batman Şube Başkanı Mustafa Yurtsever ve sendika üyeleri eşlik etti. Bazı STK ve kurumlarda gördükleri ilgiye teşekkür eden adaylar, herkesi 7 Haziran’da sandık başına davet etti. 

Editör: TE Bilişim