*Batman büyük mahallelerinden Tilmerç’te muhtarlık adaylığını günler öncesinden açıklayan Telekom emeklisi Abdulbaki Tağu: “Tilmerç’te işimiz hizmet olacak. Batman’ın dördüncü büyük mahallesine layık hizmetleri getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

“HİZMET İÇİN VARIZ”
Batman’ın hızla gelişen mahalleleri arasında yer alan Tilmerç’te adaylığını daha önce açıklayan Telekom emeklisi Abdulbaki Tağu, projelerini açıkladı. Uzun süredir oturduğu Tilmerç’te yapılması gereken çalışmayı aylar öncesinden tamamladığını belirten muhtar adayı Tağu: “Her şeyden önce güçlü bir ekiple muhtarlığa talibiz. Değerli semt sakinleri Allah’ın izniyle bu görevi verdiklerinde iki ayda bir ihtiyar heyetinin de aralarında bulanacağı bir heyetle semt sakinleriyle bir araya gelip sorunlarımızı masaya yatıracağız. Tilmerç’te yapacağımız çok önemli projeler var. Biz hizmet için bu yola çıktık” diye konuştu.

“PROJELEREMİZ LAFTA KALMAYACAK”
Batman’ın sevilen bazı kanaat önderleri ile bir grup esnafın da katıldığı Tilmerç Mahallesi’ndeki ‘destek dayanışma’ toplantısına katılım gösteren seçmenlere teşekkür eden Tağu, yapacağı projeleri şöyle açıkladı: “Tilmerç’te öncelikli sorunlarımız var. Mahallemizin iki okula gereksinimi var, Milli Eğitim’le görüşüp bu okulların gerçekleşmesini isteyeceğiz. Sağlık ocağı için talepte bulunacağız. Tilmerç ve Memur-Sen’den iki semt pazarı oluşturacağız. Mahalle içinden geçen DSİ kanalının daha güvenli hale gelmesi için çaba harcayacağız. Dar gelirli ailelere Sosyal yardımları gerçekleştireceğiz. Madde bağımlılığına karşı etkin mücadele vereceğiz. Kadınlarımız ile ailelerin rahat edecekleri aile parkların sayısını artıracağız. Yine kadınlarımızı mesleki kurslardan yararlandırmaya çalışacağız.” (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim