**AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, ‘Büyük Batman’ projesine açıklık getirdi; “Bir gün bu proje mutlaka gerçekleşecek.”

“BU PROJEYE İHTİYAÇ VAR”
AK Parti Batman Milletvekili aday adayları arasında farkındalık yaratan ‘Büyük Batman’ projesiyle gündeme gelen Hüseyin Demirhan, Batman kamuoyunun projeyi tartışmasından mutlu olduğunu söyledi. Bürokrasinin yanı sıra girişimciliğiyle de bilinen Milletvekili aday adayı Demirhan; “Özellikle bölgemde olan insanların ihtiyaçlarını biliyorum. Bu nedenle ‘Büyük Batman’ projesini kamuoyuyla paylaştım. Her şeyden önce Batman’ın böyle bir projeye gereksinimi var” dedi.

118 BİN KİŞİ PROJEYİ İZLEDİ
118 bine yakın kişinin tıkladığı ‘Büyük Batman’ projesine açıklık getiren Demirhan, şöyle devam etti; “Farklı fikirlerle geliştirdiğimiz bu önemli projenin tartışılıyor olması en fazla beni sevindirir. Bu projenin hayata geçirilmesi elbette toplumun öz dinamikleriyle oluşacak. Birçok kesimle birlikte hayata geçirebileceğiz bu proje öyle yada böyle hayata geçirilecektir. Bu projeye ilk günlerde bazı eleştirilerin geleceğini de biliyordum. Ancak Batmanlıların sağduyu ve öngörüsüne her zaman güvendim. Şimdi birçok kişi bu projeye ‘neden olmasın’ diyor. Özellikle kanat önderleri ve gençlik kesimi bu projeyi sahiplenmesi beni oldukça umutlandırıyor.”

“SİYASET UZUN SOLUKLU BİR İŞ”
Milletvekili aday adayı Demirhan, 7 Haziran seçimlerinin dönüm noktası olduğunu söyledi. Siyasetin uzun ve soluklu bir iş olduğunu da anımsatan Demirhan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bazen kısa sürede kaybettiğinizi düşündüğünüz şeylerin uzun vade de büyük kazanım olduğunu düşünüyorum. Batman siyasetinde de artık kendine güvenen, fikirleri olan, projeler üretebilen ve toplumun önceliklerini bireyin isteğinin önünde tutan ve donanımlı insanların proje ve fikirleriyle siyaset arenasında yarışacağına inanıyorum.”
Editör: TE Bilişim