** Barış ve Demokrasi Partisi’nin ön seçimi öncesinde başkan aday adaylarından Dr. Mehmet Demir’in dosyası iade edildi, bazı delegeler il teşkilatına akın etti. BDP PM üyesi Nezir Gülcan ve il teşkilatı, delegelere açıklama yaptı. Partililer, geç saate kadar partiden ayrılmadı…

DEMİR’İN DOSYASI İADE
BDP’de 13 belediye başkan aday adayı arasında bulunan Dr. Mehmet Demir’in dosyası iade edilince, parti binasında sıcak anlar yaşandı. Gün boyu parti binası, delege ve partililerle dolup, taştı. Önceki gece Demir’in dosyasının iade edilmesiyle BDP il teşkilatında gün boyu hareketli anlar yaşandı. Dr. Demir’le birlikte hareket eden delegelerin bir bölümü sabah saatlerinde il binasına giderek, konuyla ilgili açıklama yapılmasını istedi.

SÜRPRİZ GELİŞME…
BDP’de ön seçime bir gün kala yaşanan ‘dosya iadesi’ üzerine parti binasında hareketli saatler yaşandı. Dr. Mehmet Demir’in dosyasının iade edilmesinin ardından konunun Diyarbakır’daki seçim komisyonuna iletildiğini ifade eden BDP PM üyesi Nezir Gülcan: “Söz konusu dosya gündeme geldikten sonra Diyarbakır seçim komisyonu, Dr. Mehmet Demir’i üç kez Diyarbakır’a davet etti, gitmedi. Akşam saatlerinde de komisyonunun Batman’a gelmesi beklenildi. Partinin üst düzey yetkilileri bu konuyla ilgili değerlendirmeyi yapacak” dedi.

Editör: TE Bilişim