** Aday adaylığı başvurularının son gününde BDP’den Kozluk Belediye Başkanlığı için müracaatta bulunan 20 yıldır Almanya’da yaşayan aslen Kozluklu Yılmaz Ataş; “Çoğulcu bir yönetim anlayışıyla hizmete talibim” dedi.

YÖNETİMDE İLÇE MECLİSİ…
Yaklaşık 20 yıldır Almanya’nın Stuttgart kentinde yaşayan aslen Kozluklu Yılmaz Ataş, Barış ve Demokrasi Partisi’nden (BDP) Kozluk belediye başkanlığı için başvuruda bulundu. Almanya’da Kürtleri temsil eden birçok dernekte görevler aldığını belirten Ataş; “20 Yıldır Almanya’da yaşıyorum. Memleketim Kozluk’a hizmet için aday oldum. Kürt Kültür Derneği, Mızgefte Ahmede Xane, Gönüllü Halk Meclisi’nde görevler aldım. Avrupa’daki deneyimlerimi Kozluk’a yansıtmak istiyorum. Seçildiğim takdirde temizlik, çevre bilinci, kadın ve gençlik hareketine yönelik ciddi projelerim var. İlçe meclisi kurarak yönetimde çoğulculuk yaratmak istiyorum” dedi.

GENÇLERİ KORUMALIYIZ”

Ataş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Özellikle gençlere yönelik kirli eller işbaşında. Gençleri bu kirli oyunlardan uzak tutmak için projeler gerçekleştirmek istiyorum. Yurtdışında iyi ilişkilerim var. Kardeş belediyeler aracılığıyla Kozluk’u hak ettiği noktaya taşımak hedefimiz olacak. Koltuk ve mevki derdim yok. Hizmet için adayım. Partimizin Kozluk’taki bayrağını taşımak istiyorum. Seçilmesem de partim için çalışmaya devam edeceğim. Batman ve ilçelerindeki tüm başkan aday adaylarına başarılar diliyorum.” 

Editör: TE Bilişim