HAMİDİ VE ESKİ VEKİLLER KONGREDEYDİ
AK Parti, Batman’ın ilçelerinde kongrelerini tamamladı. Cumartesi günü Hasankeyf ve Gercüş’te yapılan ilçe kongrelerine Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, eski Milletvekilleri Nezir Nasıroğlu, Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, eski İl Başkanı Diyaettin Uçar, Kozluk, Sason ve Yücebağ AK Parti Belediye Başkanları ile ilçe teşkilatlarının katıldığı kongreye partililer ilgi gösterdi. Eski Milletvekilleri Nasıroğlu ve Özdemir’in de konuşma yaptığı Hasankeyf ilçe kongresinde söz alan İl Başkanı Murat Güneştekin, “Hiçbir zaman ilkelerimizden ödün vermedik. Tehditler karşısında da yılmayan partimiz yoluna devam edecektir. Türkiye artık eski Türkiye değil. Geceli-gündüzlü çalıştık. Eğitimden sağlığa ve bir çok alanda partimizin hizmetleri konuşuluyor. Kayyumlar yerel yönetimlere atandı diye çok şey söylendi ama şehirler artık hizmet görüyor. En güzel makam milletin gönlündeki makamdır” dedi.

    

NASIROĞLU VE ÖZDEMİR KONUŞTU
Hasankeyf 6. olağan kongresinde konuşan eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu, AK partiye gönül verenlerin her zaman çalıştığını ifade ederek, “Biz mevki-makam için bu görevleri yapmıyoruz. Her zaman partimizin hizmetinde olduk. Halkımıza da hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Daha sonra söz alan eski Milletvekili Ziver Özdemir, 15 yıldır hizmet veren kadrolar olduklarını belirterek: “AK kadrolar yıllarca da hizmet vermeye devam edecek. Hayallerimizi gerçekleştirdik. Büyük badireler atlattık. Nutuk atmaya gerek yok. Bazı sorunlarla karşı karşıyayız. Keşke bu sorunları konuşmamış olsaydık. Bizlere verilen görevin en iyisini yerine getirmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

HAMİDİ: “BATMAN İYİYE GİDİYOR”
Hasankeyf Belediyesi konferans salonundaki kongrede AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, partililere seslendi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Milletvekili Hamidi, sözlerini şöyle sürdürdü : “Son 30 yılı belki iyi şartlarda geçirmedik ama AK Parti, bu ülkede çok güzel icraatlar gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde hizmet de devam eder. 2019 seçimleri çok önemli. Türkiye’nin önümüzdeki seçimde vereceği kararla kimsenin tutamayacağı bir ülke ya da eski ortama dönüşecek. Bu nedenle önümüzdeki seçim çok önemli. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini düşünmeliyiz. Batman iyiye doğru gidiyor. Huzurlu bir şehrimiz var.”

HASANKEYF İLÇE YÖNETİMİ
Üç yıl süreyle Hasankeyf ilçe Başkanlığı görevini sürdüren Şirin Bıçakçı’ya çalışmalarından ötürü AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin plaket verirken, tek listeyle gidilen seçimde ilçe Başkanlığı’na Rüstem Ayhan seçildi. Ayhan Başkanlığı’ndaki ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: “M. Sait Kanat, Nevzat Dilekçi, Ömer Güzel, Mukaddes Özdemir, Eda Turan, Nezir Songur, Adnan Aydınalp, Erhan Karaalp, Abdulkerim Öner ve Onur Memiş.”

GERCÜŞ’TE BAŞKAN ÖNER
Hasankeyf kongresinin ardından Gercüş ilçesinde de yapılan kongreye tek listeyle gidildi.  Hasankeyf’teki kongrenin ardından konuklar AK Parti’nin ilçe kongresine de katıldı. YİBO Okul salonundaki kongrede Şefik Öner başkanlığındaki Gercüş ilçe teşkilatına, Tayyar Ekmen, Mehmet Öner, Hüseyin Yılmaz, Hüseyin Aslan, Mehmet Demir, Hasan Gündüz, Nurhan Güner, Hasan Kırşan, Ramazan Atılgan, Azad Kaynak, Murat Erpolat, Cengiz Biçen, Süleyman Altun ve Ümit Keskin seçildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim