**24 Haziran seçimlerini değerlendiren İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, emeklerinin karşılığını alamadıklarını belirterek, aldıkları 3500 oyun yetersiz olduğunu söyledi.

“EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALAMADIK”
24 Haziran seçimlerinde Batman’da umduğu oyları alamayan İYİ Parti il teşkilatı değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik: “Batman’da 10 binin üzerinde oy bekliyorduk. Ancak siyasetin çok kirli olduğunu içine girince öğrendik. Her şeye rağmen kimseye kırgın değiliz. Beklentimizin altında oy almamız moralimizi bozdu. Batman’da en iyi seçim çalışmasını kısıtlı imkanlara rağmen yapan tek partiydik. Bize karşı gösterilen ilgi ve alaka sandığa yansımadı. Millet ittifakına verilen yüzlerce oy geçersiz sayılmış. Sandık başkanları ön yargılı ve yetersizdi. Sandık müşahitlerimiz birçok sandıkta usulsüzlük tespit etmesine rağmen gerekli müdahaleler yapılmadı. Merkez, ilçe, belde ve köylerde yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda 1305 oyumuzun kayıtlara geçmediğini tespit ettik. Bu sayının daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Emeğimizi çalanları Allah’a havale ediyoruz” dedi.

“GÜÇLÜ BİR TEŞKİYAT KURACAĞIZ”
Güçlü bir teşkilat oluşturacaklarını da kaydeden Çelik, şöyle devam etti: “Mevcut yöneticilerimizden yetersiz ve başarısız olan arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız. İl Başkanlığı, Merkez ilçe, 5 ilçemiz, beldelerimiz, köylerimiz, mahalle ve tüm alanlarda güçlü bir teşkilatlanma kuracağız. Bunu yaparken bize canı gönülden bağlı olacaklarla yolumuza devam edeceğiz. İYİ Parti geleceğin iktidar partisidir. Batman küllerinden doğacaktır.” (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim