** ‘Gençlik festivali’ kapsamında Batman’da konser veren Manga grubu, gençleri coşturdu. 16 Mayıs Şehir stadındaki konserde binlerce genç, şarkılara eşlik etti. Tribünleri dolduran gençler, korkuluklar üzerinden atlayıp sanatçılara sevgi gösterisinde bulundu.

10 YIL SONRA BATMAN’DAYDILAR
Yaklaşık 10 yıl önce ‘Hürriyet treni’ etkinlikleri kapsamında Batman’da konser veren Manga grubu, bu kez Belediye Gençlik festivaline konuk oldu. Türkiye turuna çıkan Manga, ikinci konserini Batman’da verdi. 16 Mayıs Şehir stadını dolduran Manga hayranları gurup solisti Ferman Akgül’ün şarkılarına eşlik etti. 10 yıl sonra Batman’a geldiğini belirten Akgül, “Bu güzel şehre 10 yıl sonra gelmek güzel bir duygu. Çok mutluyum” dedi. Yaklaşık 3 saat süren konserde tribünün yanı sıra stadyumda yer yer izdiham yaşandı. Gruptaki sanatçılara yakın olmak isteyen bazı gençler, stadı korkulukların üzerinden atladı, bazıları da stad kilidini kırıp sanatçılarla bir araya yakınlaştı. Güvenlik görevlileri ile Zabıtalar, zor anlar yaşadı.

“SEVDİĞİNİZ SANATÇILARI GETİRECEĞİZ”
Konser bitiminde Manga grubuna çiçek veren Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, gençleri eğlenirken mutlu görmekle daha çok mutlu olduğunu ifade etti. Aksoy, şöyle konuştu; “Sizler  geleceğimizsiniz. Sizler bizim her şeyimizsiniz. Şimdi sizlere güzel bir haberimiz var. Buradan arkadaşlarıma talimat veriyorum, en kısa zamanda en sevdiğiniz sanatçıları getirmek için oylayacağınız anket sayfamızı, belediyemizin internet sayfasından duyuracağız. Olanaklarımız ölçüsünde sizleri sevdiğiniz sanatçılarla buluşturacağız. Sizlere söz veriyorum, görevli olduğumuz sürece bu kenti sizlerle birlikte yöneteceğiz. Kararlarımızı alırken hep sizin duygularınızı, hep sizin isteklerinizi, hep sizin ihtiyaçlarınızı ön plana alacağız. Çünkü sizler bizim her şeyimizsiniz. Artık bundan sonra hep mutlu olacağız. Çünkü siz kavgaya, kötülüğe layık değilsiniz. Sizler mutluluğa layıksınız, sizler her şeyin en güzeline layıksınız.”  (Reşat Yiğiz - Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim