*Batman Çağdaş’ın hem gazetedeki ‘Bir zamanlar Batman’ nostalji köşesi hem de Çağdaş TV'deki sohbet programımız bize büyük keyif veriyor. Yurt içi ve dışından bu program öyle izleniyor ki artık nostaljinin tutkunları bile ‘unutulan hangi simayı bizlerle buluşturacaksınız’ diyorlar. Araştırmacı gazetecilik gereği biz de işimizi keyifle sürdürüyoruz. İğneyle kuyu kazar gibi unutulan değerleri izleyicilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz…

*Geçen hafta sonu değerli bir petrolcü ile eğitimcinin hayat hikayesin içeren programımız ilgi gördü. Okurlarımız bizleri mesaj yağmuruna tuttu. Tabiri caizse Batman ‘Nostalji’ye susamış ve okurlarımız eski değerlerin unutulmaması de için bizlere yol gösteriyor...

OKURLARDAN GELEN MESAJLAR

Batmanlı Profesörlerden Ressama, eski petrolcü uzmanlarından esnafa kadar sayısız vatandaşın bize gönderdiği mesajlardan bir kaçını sizlerle paylaşıyorum.

Mehmet Ali Atalay :" Saygıdeğer dostum Arif Arslan, İrfan beyle beraber yaptığınız bu programdan dolayı sizleri tebrik ederim. Batman Çağdaş tv içinde  ayrıca tebrik eder ve başarılar dilerim. Sizler gibi değerli ve kadirşinas kişiler oldukça bu güzellikler hiçbir zaman bitmeyecektir.”

Prof. Dr Şemsettin Dursun: “Muhterem Arif Bey kardeşim. Bu güzel nostaljiyi bizlere yaşattığınız için, çok teşekkür ederim. Çok duygulandım. İrfan beyle birlikte Batman Petrol Ortaokulunda okurken, Rüştü Kaya hoca bizim Edebiyat öğretmenimizdi. Hoca hanımı izlerken duygulandım. İyi bir eğitimci ve iyi bir insandı. Rabbimden rahmet diliyorum. Bizlere çok şey öğrettiler. Bu güzel ve anlamlı programları yaptığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere, okul arkadaşım İrfan beye selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Behçet Tikit: “Çok güzel bir programla bizlere iyi  bir nostalji yaşattınız. Almanya’dan selamlarımı sunuyorum.”

Efkan Atalay: “Bir çok Batmanlıyı duygulandıran kıymetli ve harika bir yayın oldu. Bayramlarda babamın elimi tutarak ev ziyaretlerine götürdüğüm günlere gittim resmen. Çok teşekkür ederim.”

Abdulkadir Tatar: “Elinize yüreğinize sağlık, çok güzel ve duygu dolu bir programdı. Raman kampı tamam ama biraz da Garzan kampından söz edin.”

Fuat Usta (Kuaför) : “Program harikaydı ve ağzınıza sağlık. 80’li yıllara yolculuk yaptım. Emeğinize sağlık.”

Halit Erdoğanoğlu : “Yüreğinize sağlık, rabbim eksikliğinizi vermesin. Tam bir Batman gönüllüsü  olduğunuz, bu tip program ve yapımlar ile tescillediniz. "

Mahmut Saruhan: "Sizleri kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum. Her Cuma akşamı Nostalji programı bizim için bir tutku oldu. Bu programların devamını bekliyoruz. Çağdaş TV'ye başarılar diliyorum.”

Muharrem Tural : “Arif Arslan ve İrfan Tapan’ın sunduğu programa konuk olan Şahver Kaya ve Ahmet Alper gibi Batman’a mal olmuş isimleri programınıza katmanız bizleri mutlu etti.”

Yüksel Bağcı :  “Vay vay vay eski dostlar... Şahver hocam ve rahmetli eşi Rüştü Kaya ortaokuldan müdür muavinimizdi. Yaklaşık 1 yıl kadar önce babamla Şahver hocanın annesini telefonla görüştürdüm, müthiş bir andı. İkisi de ağladılar, ne sohbet ettiler görmeliydiniz. Rahmetli annesi bu görüşmeden 2 ay sonra vefat etti. Arif abim çok güzel işlere imza atıyorsunuz, bizim dualarımız size yeter. Ayağınıza taş değmesin...”

Musa Yelken (Batman Lisesi eski Müdürü); “Batman’ın emektarlarını gündemde tutmanız isabetli bir karar. Eski öğrencilerim Arif Arslan ve İrfan Tapan’la gurur duyuyorum. Batman Çağdaş TV’ye yayın hayatında başarılar diliyorum. Muhteşemsiniz.”

İsmail Ertuğrul: “Amerika’dan yayınınızı kaçırmıyorum. Programın müzik fonu daha önceki güzeldi. Eski müzik fonuna dönerseniz, daha güzel. Anlamlı programlardan ötürü Arslan ile Tapan’ı kutluyorum.”

Ali Tarhan; “Bu önemli programlar, Batman’ın sosyal, ekonomik ve kültürel vb. gibi gelişimini geçmişten günümüze toplumsal bir sorumluluk ile hatırlanmasına vesile olan, kıymetli Arif Arslan ile İrfan tapan arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bu önemli programlarda emeği geçenlere selam ve saygılarımı iletiyorum.”

Oğuz; “Programınızı Almanya’dan izliyorum. Süper programlara imza atıyorsunuz. Batman Çağdaş TV’ye başarılar diliyorum.”

Hüseyin Edis: “Her zaman olduğu gibi ‘nostalji’ meşalenizle Batman’a olan sevginizi paylaşıyorsunuz. İstanbul’dan sizleri can-ı gönülden kutluyorum.”

Celal Güzelses; “Merhum babamın hayattayken, hatıra karelerindeki toplamaya başladım. ‘Ne yapacaksın bu resimleri?’ Batman Çağdaş’ın ‘nostalji’ programına göndereceğim. ‘Batman’ın belleği Çağdaş yeri ve zamanı geldiğinde kullanır.’ Şimdilerde o güzel programlarla gönlümüzde taht kuruyorsunuz.”

Murat Sütçü; “Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Batman Çağdaş TV’nin ‘nostaljiye yönelik’ çalışmaları takdire şayandır.”