AKARYAKIT SATIN ALMA

HASANKEYF BELEDİYE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Akaryakıt Satın Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2015/228407

1-     İdarenin

a) Adresi: KALE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI 4672350 HASANKEYF/BATMAN

b) Telefon ve faks numarası: 4883812001-4883812249

c) Elektronik Posta Adresi:

ç) İhale dokümanını görülebileceği internet adresi varsa: http://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- İhale konusu malın:

a) Niteliği, türü ve miktarı: 18000 litre Motorin ve 3000 litre 95 Oktan Kurşunsuz Benzin  Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanın içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri: Hasankeyf Belediyesi

c) Teslim tarihi: Sözleşmenin imzalandığı gün işe başlanır 240 takvim günü içinde ihtiyaca binen peyderpey teslim edilecektir.

3-İhalenin

a) Yapılacağı yer: Hasankeyf Belediyesi Hizmet Binası

b) Tarihi ve saati: 20.04.2015-10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhale katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya Sanayi Odası yada ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi:

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış. İlgisine göre ticaret ve/veya Sanayi Odasına yada ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge .

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ilk ilan ve ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

4.1.1.3 İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler.

a) İstekli bir: Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruşu ise: Enerji piyasası düzenleme kurumu tarafından verilmiş ve iş birim tarihine kadar geçerliliği olan teklif sahibinin AKARYAKIT VE DAĞITIM PAZARLAMA KURULUŞU olduğunu gösteren belgeyi.

b) İstekli bir: Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun Bayisi ise: Teklif sahibinin bayisi olduğu kuruluştan verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu’nun Bayisi olduğuna dair Bayilik Yazısı ve Bayilik Sözleşmesini.

c) İstekliğe Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan  Bayilik yapmak üzere verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan istasyonu Bayilik Belgesini.

d) İsteklinin bağlı bulunduğu ilgili Belediye Başkanlığından alınmış olan İŞYERİ AÇMA VE İZİN BELGESİNİ

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirten son durumu gösterir. Ticaret Sicil Gazetesi bu bilgilerin tamamının 1 Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde , bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat

4.1.5. İhale konusu alımın tamamı ve bir kısmı alt yüklemecilere yaptırılamaz

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşınması gereken kriterler: İdare tarafında ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklere açıktır.

7. İhale dokümanın görülmesi ve satın alınması

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hasankeyf Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları ve EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale saatine kadar Hasankeyf Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtası      

 

Editör: TE Bilişim