* Antalya'daki falezler yakınında deniz üzerinde cansız bedeni bulunan öğretmen Hamza Yılmaz, Batman’ın Asri Mezarlığında toprağa verildi. Öğretmen Yılmaz'ın amcası Bayram Yılmaz, "14 Kasım'dan beri ulaşamadığımız yeğenimin kimseyle sorunu yoktu. Olayın aydınlatılmasını istiyoruz" dedi.

ASRİ MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya'nın Konyaaltı Caddesindeki Yavuz Özcan Parkının falezler yakınında deniz üzerinde cesedi bulunan 28 yaşındaki Hamza Yılmaz, memleketi Batman'da toprağa verildi. 14 Kasım'dan beri haber alamadıkları yeğeni Hamza Yılmaz'ı, Antalya'ya gittiği günün akşamında denizde cansız bedeninin bulunmasının şokunu üzerinden atamadıklarını belirten amca Bayram Yılmaz, "14 Kasım tarihinden beri ailece kendisine ulaşamıyorduk. Cep telefonu kapalıydı. Annesi kaybolduğunu ilgili mercilere de bildirmişti. Bir yıldır Şırnak'ın Silopi ilçesinde ortaokulda Türkçe öğretmeniydi. Kimseyle alıp veremediği yoktu" diye konuştu.

"OLAYIN ŞOKUNDAYIZ"

Amca Yılmaz, şunları kaydetti: "Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Yeğenimi gece yarısı Batman'da toprağa verdik. Adli Tıp’ta yapılan ilk araştırmada da herhangi bir darp izi bulunmadı. Cebinde Ankara-Antalya bileti çıktı. Cep telefonu incelemeye alındı. Mobese kayıtları da inceleniyor. 5 Kardeştiler. Başarılı bir eğitimciydi. Kimseyle herhangi bir husumeti de yoktu. O bölgede tüm mobeselerin incelenmesini bekliyoruz. Olay ancak böyle aydınlanır. Manisa'da oturuyorum. Olayı duyar duymaz Antalya'ya gittim. Otogardaki bilet olayını çözen ilgili merciler, olayda şüpheli bir durum varsa aydınlatırlar."

Editör: TE Bilişim