**Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 4 yıldır çalışan 5 güvenlikçinin işine son verildi. İhaleyi alan Sarp Güvenlik firmasının sözleşme gereği 5 kişiyi azaltmak zorunda kaldığı ve kurayla 5 işçinin görevine son verildiğini açıkladı.


KURAYI GÖRMEDİK”

4 Yıl Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde güvenlik elemanı olarak çalışan 5 güvenlik elemanı, yeni yıla işsiz girdi. Kış ortasında işsiz kaldıklarını belirten güvenlikçiler Bahattin Erkal, Aytekin Maviş, Faruk Mirzeoğlu, İmran Bozkurt ve M.Akif Can: “Haberimiz olmadan kurayla işten çıkarıldık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Keşke kura çekilirken biz de orda olsaydık. Adil bir kura yapıldığına inanmıyoruz. Gözümüzün önünde çekilmeyen kuraya inancımız yok. Zamansız bir şekilde mağdur edildik. İşten çıkarılacağımız bizlere daha önce bildirilmiş olsaydı, başımızın çaresine bakardık. Ailemize ve çocuklarımıza şimdi nasıl bakacağız? Tekrar işimizin başına dönmek istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Aydın Ekinci, Valimiz Sayın Yılmaz Arslan’dan sesimizi duymasını ve tekrar işe alınmamızın sağlanmasını istiyoruz” diye konuştular.


TEMİZLİK PERSONELLERİ DE İŞSİZ KALABİLİR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan 29 temizlik personelinin de işten çıkarılabileceği öğrenildi. İl Müdürü Aydın Ekinci, mevcut personelin mağdur edilmemesi için mütaahit firmayı ikna etmeye çalıştığı belirtilirken, a temizlik ihalesini alan firmanın kendi kadrosunu işe almak istediği ileri sürüldü. 

Editör: TE Bilişim