** Emekliler Derneği ile TOKİ’nin yapımını ortaklaşa tamamladığı 1472 konut projesinin ardından gözler, ikinci proje kapsamındaki 235 dönümlük araziye çevrildi.

KONUTLARDA ÖDEME DÖNEMİ
Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, kuraları çekilen 1472 konutun peşinatlarının ödenmesi için üyeleri uyardı. Konut sahiplerinin bir an önce ödemeleri yapması gerektiğini belirten söyleyen Başkan Ekmen: “Blok blok ödemeler yapılıyor. Ekim’in sonuna kadar ödemelerin tamamlanmasını uyarmıştık. Ancak TOKİ’nin uyarısı üzerine blok halinde ödemelere başlanan konutlarda ödemenin en geç 15 Ekim’e kadar yapılması gerekiyor” dedi.

İKİNCİ PROJE HAZIRLIĞI
Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki emekli konutlarının ikinci projesi kapsamında 235 dönümlük arazinin TOKİ’ye verildiğini ifade eden Dernek Başkanı Ekmen, şöyle devam etti: “Artık gözler Toplu Konut İdaresi’ne çevrildi. İkinci projeyle ilgili çalışmaya başlanması için TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. TOKİ’nin yeni konutları ihale aşamasına getirmesini bekliyoruz. Fiyat ve maliyetler belli olduktan sonra yeni konutların durumunu üyelere bildireceğiz.”

Editör: TE Bilişim