​​​​MÜSİAD’ın ‘Dost Meclisi’ toplantısına katılan Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, inşaat sektörünün dört gözle beklediği kentin yeni havası çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

SORU YANITLADI
Her ay farklı konu ve konuklarıyla ‘Dost Meclisi’ adı altında toplanan MÜSİAD Batman Şubesi’nin bu haftaki konuğu Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’du. Bozooğulları Oteli'nde düzenlenen toplantıda MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir’in moderatörlüğünü yaptı. Batman’ın inşaat sektöründeki yapılaşma, kentsel dönüşüm, yeşil alan, hava mania ile ilgili sunum yapan MÜSİAD üyelerinin sorularına yanıt veren Başkan Vekili Aksoy, belediye yönetiminin şeffaflık ilkesi doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.

“HAVA MANİA PLANI, İSPANYA’DA”
MÜSİAD üyelerini bilgilendiren Başkan Vekili Aksoy, hava mania çalışmalarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın yapacağı çalışmaların ardından verecekleri raporlar doğrultusunda hareket edildiğini söyledi. İnşaat sektörünün bir kentin gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy: “Hava mania çalışmalarında hızlı bir şekilde çalışılıyor. Dijitalleştirme çalışmaları için İspanya'ya gönderildi. Şu anda modelleme çalışması tamamlandı. Ayrıca Esentepe’ye de Batman için anıtsal bir Cami, Külliye de yapılacak” diye konuştu. (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim