*Batman’da sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte hırsızlık olayları arttı. Çarşı mahallesi taziye evine giren hırsızlar ses yayın cihazı ve çay ocağı semaverini çalıp iz kaybettirdi

TAZİYE EVİNDEKİ EŞYALARI GÖTÜRDÜLER
Sokak kısıtlamasını fırsat bilen azılı hırsızlar, Batman’ın Çarşı Mahallesi’ndeki taziye evi binasına dadandı. Çarşı Mahallesi eski Muhtarı Cemal Çerçel, kapı ve pencereden içeri giren hırsızların ses yayın cihazı ile çay ocağı semaveri gibi bazı eşyaları çaldıklarını söyledi. Yaşanan hırsızlığı titizlikle soruşturan Emniyet güçleri olayın aydınlatılması için yoğun bir şekilde çalışırken, bazı semt sakinleri ise son süreçte hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çektiler. Hırsızlar daha önce de kent merkezindeki bazı ofislerde televizyon ve bilgisayar çalarak iz kaybettirmişti.

“İÇERİDE NE VARSA GÖTÜRMÜŞLER”
Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda Çarşı Mahallesi’ndeki taziye evi binasına giren hırsızların içerideki bir çok eşyayı götürdüğünü belirten eski Muhtar Çerçel, şöyle devam etti; “Hafta sonu yasak diye taziye evine gitmedik. Zaten yeni uygulama kapsamında taziye evi aylardır kapalı. Mesainin ilk gününde binanın önünde geçtiğimizde kapının açık olduğunu fark ettik. Çay ocağı malzemeleri, semaver ve ses yayın cihazı yerinde değildi. Eşyaların çoğunu götürmüşler. Durumu polise bildirdik. Çevrede kameralar var. Bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim