**Uzun süredir kentin gündemindeki ve ihale süreci uzayan 500 yataklı hastaneyle ilgili beklenen süreç gerçekleşti. Milletvekili Ziver Özdemir; “Firma ile sözleşme imzalandı. 15 Gün içerisinde yer teslimi yapılacak” dedi.

HASTANEDE BEKLENEN SÜREÇ
Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mezopotamya Otel’de düzenlenen toplantıda ülke geneline dair açıklamalarda bulunan Genel Başkanvekili Kurtulmuş, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Toplantıya katılan gazetemiz Editörü Barış Arslan’ın, uzun süredir kentin gündemindeki 500 yataklı hastane başta olmak üzere ulaşımla ilgili sorulara ise Milletvekili Ziver Özdemir yanıt verdi. Genel Başkanvekili Kurtulmuş ise kentlerin sorunlarıyla ilgili topyekün mücadelenin önemine dikkat çekti.

FİRMA İLE SÖZLEŞME TAMAM
Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, 500 yataklı hastaneyle ilgili sıcak gelişmeyi Editörümüz Arslan ile paylaştı. Özdemir; “Yeni bir gelişmeyi sizlerle paylaşıyorum. Dün itibariyle Bakanlığımız ihaleyi üstlenen firma ile sözleşmeyi imzaladı. 15 Gün içerisinde yer teslimi yapılacak. İlimize hayırlı olsun” dedi. 500 Yataklı hastane yatırımını 470 Milyon TL ile Bingöl firması Sarıdağlar İnşaat firması üstlenmişti.

Editör: TE Bilişim